Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire szerencsétlen lennék? 17 évesen még nincs barátnőm.
Bizony, ez van sajnos. Lehet, hogy velem van a gond? Mert én nem szeretek bulikba járni, és az öltözködésem is kicsit "katonás" (terepcuccok, dögcédula, jelvények stb.)
Elég sokat olvasok, ami nem tom' gond-e, mert a mai világban sokan azt mondják: "Ki az a hülye, aki szeret olvasni?"
Szerintetek tényleg én vagyok ennyire suta?
"... a mai világban sokan azt mondják: "Ki az a hülye, aki szeret olvasni?"
Aki ezt mondja, az a hülye, műveletlen bunkó. Vagy egyszerűen lusta olvasni :'D
Egyébként miért lenne Veled gond? Amit leírtál, az alapján nekem szimpatikus vagy, csak nem az a nyomulós fajta, ez szerintem kifejezetten jó. :) Ha tudnád, hogy a lányok normálisabbja mennyire hiányolja a nem nyomulós jófej fiúkat...
Közhely, az igaz, de ha majd ha eljön az ideje, megváltoznak a dolgok :) Mellesleg van egy ismerősöm, 20 év körül van, neki sincs barátnője még. És? Nem kell elkapkodni csak azért, hogy legyen :)
Nem azt kell nézni, hogy másnak mikor van barátnője, hanem azt, hogy mikor leszel szerelmes.
Akik 14-15 évesen felvágnak azzal, hogy hány barátnőjük volt már, azoknak a többsége nem is volt még soha szerelmes igazán, csak menőzni akarnak, hogy ők már ilyen nagyfiúk, hogy csajuk van.
Kösz, hogy írtatok véleményt.
Bár tényleg meg vagyok lőve ezzel a barátnő dologgal. Suliban meg munkahelyen páran már azt hiszik meleg vagyok, mert nincs barátnőm, és ez eléggé kínosan érint engem.
+ páran hülyének is néznek, mert én a könyveket választom a buli, és piálás helyett.
Most már a legegyszerűbb tanácsokat is szívesen fogadom.
9:29
Sz.rd le magasról, hogy ki minek tart!! És én se bulizok, piálok, cigizek! Szimpatikus hozzáállást vallasz barátom! :) 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!