Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek egy olyan fiúról, aki burokban él?

Figyelt kérdés
Szóval én ilyen budai burokban élek. Mindenem megvan, kb. a s.ggem alá lett rakva. Anyagi szempontból eléggé el lettem kényeztetve, viszont a tanulmányaimmal kapcsolatban meg nagyon szigorúak a szüleim. Ilyen elitebb iskolába jártam, most pedig egyetemre járok. Elképesztő naivitás jellemző rám, mindenkiben megbízok, ezért sokszor csalódom, de nem tudok haragot tartani, hamar megbocsájtok, nagyon nyugodt és laza vagyok. A világ bajai engem sosem értek el, így sokkal pozitívabbnak látom a dolgokat mint mások. Egyetemi ismerőseim szerint álomvilágban, egy burokban élek, ahol minden a legnagyobb rendben van, de az élet valójában nem ilyen. Komoly párkapcsolatom még nem volt, mert nem is nagyon járok el ismerkedni, elég sok hobbival meg tevékenységgel elfoglalom magam, így nem nagyon jut időm ilyesmire. Sok lány van akinek tetszem, de akikkel én akartam összejönni, azokkal sajnos nem sikerült, de hiszek benne, hogy hamarosan megtalálom az igazit.

2015. szept. 25. 23:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, mert nem tűnsz beképzeltnek, és arról nem tehetsz, hogy a szüleid így neveltek fel. És sokkal jobb ez, mintha mindenkit kioktatnál a nagy betűs életről...:)
2015. szept. 26. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!