Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek/csináljak a névnapjára?
De aranyos vagy:)
Szerintem bőven megteszi egy csoki is . :)
Mivel kérdezted, hogy "mit csináljak"neki. Ebből arra következtetek, hogy jó a kézügyességed és szeretsz is rajzolni meg ilyesmik. Mondjuk csinálj neki agyagból vagy kerámiából egy ékszertartót.. valami ilyesmit. De rajzolhatsz is neki, hajtogass rúzsát, két hattyút pl..
Egyébként igazad van nem kell feltétlenűl a pénzed költeni már meglévő ajándékokra. Ja és szerintem jobban is fog örülni annak amit a saját kezeddel készítettél. Találj ki valamit:D 18/F
Szerintem is készítened kellene neki valamit...
Hogyha normális lány(márpedig mért ne lenne normális ha tetszik neked) akkor sokkal jobban örülne ha csinálnál neki valamit:)
Például egy szíves gyertyatartót (úgy kell hogy kerámiából vagy viaszból vagy bármi formálható dologból kéne egy szívecskét kialakítanod a közepébe egy nagyobb mint az gyertya de mégis nem akkora lyukat hanem nagyobbat kellene csinálnod (hogy a gyertya égethető rése odafolyjon) és akkor ráírni szépen a nevét és odaadni:) )
De ez is csak egy ötlet...:)
Sok sikert
Klaudia. :D
Egyébként nem vagyok ügyes ilyen dolgokkal, max rajzolok neki, abba még úgy jó vagyok.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!