Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyit fizessen a moziban?
1/15 A kérdező kommentje:
az 1. randin én fizettem a teljes mozit. amugy ez a 2. randink és én egyáltalán nem akartam moziba menni.
hát ha udvarias lennél te fizetnéd aaz egészet :D az gáz ha te mondtad neki hogy fizessen ezret de ha ő ajánlotta fel akkor rendben.
2010. márc. 14. 13:16
Szerintem igen mi is így csináltuk a barátommal még az elején.
2010. márc. 14. 13:16
akkor miért nem mondod neki hogy neked nincs kedved menni? csak megértené..
2010. márc. 14. 13:17
5/15 A kérdező kommentje:
még nem mentünk el, majd délután megyünk moziba. eredetileg sétáltunk volna vhol. csak a "rossz" idő miatt mindenképp moziba szeretett volna elmenni
Lány vagyok, de soha nem kértem olyat egyik barátomtól se, hogy fizesse azt, amit én kitalálok. Általában felesben fizettünk mindent.Nekem személy szerint nem tetszik, hogy a fiú fizet. Olyan érzés, hogy a pénzéért cserébe vár tőlem valamit.Szóval, mintha megvenne.
2010. márc. 14. 13:20
Egyetértek a 13:20as válaszolóval,amikor én találom ki ,hogy moziba akarok menni akkor kicsit kínosan érzem magam,hogy a fiú fizet ezért nem szeretek az első randin moziba menni sőt még a 2.randin sem miután járunk utána már megbeszélhetjük ezeket a dolgokat is ,hogy ki mennyit fizet.Legalábbis szerintem .
2010. márc. 14. 13:25
szerintem meg manapság úgy korrekt, hogy a lány is állja a saját részét - amikor én találkoztam valakivel, akkor ez mindig természetes volt. Meg lehet hívni a másikat dolgokra, lehet neki ajándékot vinni, de ha megyünk közös programra, akkor alapból szerintem az a természetes, hogy mindenki a maga jegyét fizesse.
Ez a fiú fizet mindent szokás még abból a korból jött, amikor a nőknek nem volt önálló keresetük általában, a nő feladata az otthoni munka volt, a férfié pedig a pénzkeresés. Ekkor természetes volt, hogy a férfi fizet.
Ma már viszont nemi egyenjogúság van, a nők is ugynaúgy keresnek -> ők is ugyanúgy fizetnek.
2010. márc. 14. 13:28
Mi mindent felváltva fizetünk, egyszer én egyszer ő, egyszer az én kocsimmal egyszer az övével, és így nincsenek ilyen gondok. Sztem nektek is ezt kéne!!
24 lány
2010. márc. 14. 13:39
1500-1500 és akkor mind ketten ugyan annyit fizettek:D
2010. márc. 14. 14:30
Kapcsolódó kérdések: