Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mivan? Már nem is tetszem neki? Vagy csak h*lye?
1hónapja ismerem a pasit és nagyon összemelegedtünk.Az utóbbi időben nagyon is...na mesélek előről,végülis én régebben az ő legjobb barátjával jártam,de később megismerkedtünk és össze barátkoztunk,kis idő múlva ez a barátság kezdett át alakulni,úgy tűnt mintha tetszenék/bejönnék neki,majdnem mindennap beszélünk telón/msnen stb."drágámnak,kicsimnek szólit" De van úgy hogy 2-3 akár 4 napig is nem jelenkezik de ha en irok neki smst vagy bármit akkor szinte 1-2 perc múlva válaszol...De most az utóbbi napokban nem irt,nem tudom elfoglalt,vagy vmi dolga van,vagy már nem is érdeklem..
légyszi segítsetek.15/L
Tomi tényleg nagyon köszönöm nagyon rendes vagy:))))
De egyébként msnen rá irok beszélgetünk minden..de olyan fura alig ír,de smsben telefonon meg olyan nagy szája van be nem áll a szájaa...:DDDDD
segithetsz méég,miért van ez????
pussszikaaaa
Öhh öhh öhh x'D jókérdés:D nemtom.. énse vok vami nagy dumás MSN-en de ha van téma akk elvok mindenkivel.. szal xD nemtom.. SMSezni meg nemszoktam... am ha privibe küldesz 1 msn-t akk felveszlek és segitek ^^ x'D
Tomi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!