Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mivan vele? Tetszem neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mivan vele? Tetszem neki vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés

Van egy pasi aki állandóan megtalál, udvarol egy ideig aztán mintha misem történt volna lesz+rja a fejem. Ezt eljátszota idáig kb 4 szer fél év alatt. Aztán összejöttem közben egy másikkal, de hamar vége lett. A kapcsolat alatt semmit nem közeledett, majd most amikor vége lett hirtelen újra megtalál. Ölelget, szemez, mosolyog, nagyokat köszön, minden szokásos "tetszem neki" jel megvan. Csak hogy ennél tovább nem nagyon megy. Probléma még hogy nemtudom más lányokkal is csinálja-e ezeket, viszont azok a más lányok mind a haverjai, velem ugy nincs haveri szinten.

Szintén probléma még hogy nemtudom hova tenni mert egyesek azt rebesgetik hogy a legutobbi közeledése csak fogadás volt, és ezután nyiltan megis mondtam neki h hagyjon békén és nem akarok semmit, most mégis ujrakezdte.

Nagyon nem értem, szerintetek?

20/L

2011. márc. 15. 10:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Ha tetszel neki, majd lép egy komolyat. Ne nevettesd ki magad, nem éri meg.
2011. márc. 15. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle?Lehet,hogy pont arra vár hog te szólj hozzá végre valamit.
2011. márc. 17. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Úristen,nálam pont ugyan ez van,a fogadásos részt leszámítva...Csak ugye a marhaságainak köszönhetően lassan beleszerettem...:(

Én sem értem,mit akar,amikor másokkal csinálja,legszívesebben leütném és olyankor utálom,nem értem őt...:s

16/L

2011. márc. 17. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Most én igazából nem értem a problémádat.Mert ha te ismered ezt a pasit akkor simán megkérdezheted tőle hogy mi van.

Írtad még hogy ölelget meg szemeztek.Ezek szerint neked is tetszik.

A legutóbbi közeledésére te elküldted de csak azért mert azt hiszed hogy fogadás? (ha gondolod privátban kifejtheted)

2011. márc. 17. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!