Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek 1. randinak jó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 1. randinak jó a mozi? és ha igen akkor van valami jófilm most?

Figyelt kérdés
Szerintetek 1. randinak jó a mozi? és ha igen akkor van valami jófilm most? Mert néztem és így kivülről egy se tűnt valami jónak. én mozi helyett (mert nem találtam jó filemt) pl szívesen sétálnék Vele egyet. Hogy mondjam ezt meg neki? h ne higyje azt h nem mennék vele moziba? 13/L
2010. márc. 13. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
ő moziba hívott? szerintem első randinak nem jó, jobb egy kávézó vagy egy séta, beszélgetni tudjatok az a lényeg.
2010. márc. 13. 21:44
 2/5 A kérdező kommentje:

igen..de énis úgy gondolom hogy a séta jobb lenne :))

csk nemtudom hogy mitmondjak.meg elég jól ismerjük egymást mert oszttársak vagyunk..lehet hogy ezért hívott moziba.csk az is olyan rossz hogy semmi jó filmet nem találok és most nemtudom hogy mitcsináljak :s

2010. márc. 13. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát sztem jó első randira a mozi. Figyelj, végül is előtte is sétálhattok egyet, vagy ihattok egy kávét, aztán elmentek utána. Film után is lehet sétálni :) Fogjátok fel úgy, hogy séta és beszélgetés közben elmentetek moziba. Ennyi. :)
2010. márc. 13. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
13évesen Ti mikor jártatok kávézóba... Hát ki se szolgálják őket :P
2010. márc. 14. 07:09
 5/5 anonim ***** válasza:
nincs a homlokára írva hogy 13 éves meg alkoholmentessel ugyan miért ne szolgálnák ki...
2010. márc. 14. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!