Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők! Leírok két típusú férfit (lent). Melyik a vonzóbb és miért?
Szerintem a második.
Az, hogy ha valakit folyton leszólnak, ellene vannak, azt jelent(heti), hogy valamit tényleg jól csinál.
Nem hiszem, hogy létezik olyan ember, akivel mindig ösztönösen egyetért mindenki. Az emberek különbözők, másféle célok vezérlik őket, más vérmérsékletük van, nem lehet olyan megoldást találni, ami mindenkinek jó lenne, hacsak nem erős kompromisszumról van szó. Az első típus tehát szerintem egy békebíró típusú ember, akinek célja, hogy senkinek az érdeke ne sérüljön, viszont lépni sem tud egyik irányban sem, csak az arany középúton lavírozni.
Aki döntéseket hoz, az viszont mindig megosztó. A második személy az igazi vezéregyéniség, aki vállalja a döntéseivel járó következményeket, rajta nyugszik a felelősség, akár jól, akár rosszul sülnek el a dolgok. Ha változtatni akar egy helyzeten, muszáj elindulni egy irányba, és annak lesznek ellenzői. Ő az a típus, aki a cél érdekében cselekszik, nem toporog, haladást lehet elérni mellette az életben.
Ha választanom kell, én a második típust választanám. Párkapcsolatban biztosan lennének vitáink, de mivel határozott elképzelései vannak, érvekkel meg is tudja védeni őket, és mégis jó, ha az ember élete/párkapcsolata halad egy bizonyos cél felé. Az első típus nekem túl viráglelkű. Valószínűleg zavarja, ha valaki nem kedveli, pedig ha az embernek egyénisége van, akkor számítania kell rá, hogy lesznek, akik pont ellentétes személyiségűek vele. Nem a barátkozás a fontos, hanem az együttműködés. Egyébként is, aki mindenkinek a barátja, annak nincsenek igazán barátai. Igaz, ellenségei sem.. de akkor is egyedül van, és csak önmagára számíthat. Most képzeld el, ahogy egy ilyen férfinak állást kell foglalnia a felesége és anyja közötti vitában:) Alkalmanként maradhat pártatlan az ember, de ha mindig az, akkor elveszíti mindenki jóindulatát és bizalmát.
Férfiként válaszolnék: egyértelműen a második típus.
Egy férfi igenis tudja lesz**ni a hülyéket, és legyen határozott.
"Nem lenne kellemetlen, hogy sokan leszólják?"
Nem. Egy érett, önálló, határozott férfiember lesz**ja a hülyéket.
Te viszont eléggé infantilisnak tűnsz, szerintem várj még 5-10 évet a pasizással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!