Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért adnak folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért adnak folyton félreérthető jelzéseket?

Figyelt kérdés

Bizonyára sokan tapasztalták már, hogy egy lány olyan jeleket ad, mintha tetszenél neki, mosolyog, a szemedbe néz, a haját igazgatja, hozzád ér stb, aztán kiderül, h egyáltalán nem tetszel neki.

Ennek a szöges ellentétével is találkoztam. Amikor a lány elég csendes volt, ha összefutottam vele gyakran karba tette a kezét, mintha elzárkózna, nem nagyon mosolygott, úgy láttam mintha egyáltalán nem érdekelném ,erre hosszú idő után kiderült, hogy nagyon bejövök neki.

Szóval érdekes, hogy ennyire félreérthetőek ezek a jelzések.

2015. szept. 18. 10:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mert sok nő szeret így játszani a férfiakkal!
2015. szept. 18. 10:59
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem te érted félre a jelzéseket, illetve nem figyeled meg kellőképp, hogy az adott lányok másokkal hogyan viselkednek. Van, aki eleve nyitottabb személyiség, mindenkivel laza, jófej, és van, aki alapból zárkózottabb, bizalmatlanabb, nehezebben nyílik meg.
2015. szept. 18. 11:10
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Elsőnek igaza van, de azt se felejtsük el, h sok nő még önmaga sem tudja mit is akar, így lehet, h nem mindig akaratból játszik a másikkal!
2015. szept. 18. 11:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan férfi, akivel szemben be kellett zárkóznom, mert nem figyelt oda, hogy a többi közös ismerősünkkel is úgy viselkedek, ahogy vele, szóval nem kapott kiemeltebb figyelmet. Viszont ha egy társaságból valaki tényleg vonz, azelőtt képes vagyok nagyon nagy hülyét csinálni magamból, az elején hozzá sem merek szólni, nehogy azt gondolja, hogy lerohanom, időbe telik, mire felengedek.
2015. szept. 18. 11:21
 5/13 anonim ***** válasza:

Én vidám vagyok és mosolygós és kedves. A hajamat akkor szoktam igazgatni ha nem jól áll, a szemembe lóg stb. Vannak pasik akik azt hiszik, flörtölős vagyok, vannak akik ismernek és tudják, hogy ilyen vagyok.

Igazából ha valaki nagyon tetszik, akkor vagy megkukulok és nem mutatom ki, vagy ha jó szövege van, akkor csipkelődünk, élcelődünk egymással, beszólogatok. A kedves viselkedés nálam a legritkábban jelenti azt hogy bejön valaki. És szerintem nem csak én vagyok fordítva összerakva.

2015. szept. 18. 12:51
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
En peldaul sok fiuval baratkozok, megfogom a kezuket, megolelem oket, simogatom a hatukat megsem akarok tobbet csak egyszeruen kifejezem a szeretetem, sot, taborban egyutt is aludtam egy fiuval minden nelkul
2015. szept. 18. 12:51
 7/13 anonim ***** válasza:

???????? :DDDD

szerintem akit normálisan neveltek az tudja, hogy illik a másik szemébe nézni ha figyelsz rá és beszélgettek...

mosolyog? miért ne mosolyoghatna ha jó kedve van, vagy kedves?

a hajunkat meg hadd igazítsuk már meg ha nem áll jól...

2015. szept. 18. 13:16
 8/13 Sunshinedoll ***** válasza:

Az én tapasztalatom azt mutatja, hogy csak a pasik nem tudnak olvasni a nőkből. Egyszerűen kedves vagyok, és már azt hiszik, ágyba akarok bújni velük. Biztos kiskorukban senki nem volt kedves velük, nem tudom :D

Nekem rossz szokásom, hogy a hajam babrálom, mások meg ha zavarban vannak vihognak stb., ez nem jelenti azt, hogy tetszel nekünk.

2015. szept. 18. 13:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Személyiségre sem mindenki egyforma, ugyanaz az ember sincs mindig ugyanabban a hangulatban. Azt is figyeld, másokkal hogyan viselkedik, és ha különleges bánásmódot kapsz, akkor feltételezd, hogy a viselkedése neked szól.
2015. szept. 18. 13:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Jókat írtak az előttem válaszolók. Szinte hihetetlen, hogy a srácok mennyire nem képesek egyértelmű dolgokat észrevenni. Egyébként a legegyszerűbb, a lány SZEMÉN látszik, hogy tetszel neki. Az a legárulkodóbb. De rengetegen ha a csaj egy legyet elűz a hajából, akkor már "hú, megérintette a haját, biztos szerelmes belém"! Lefogadom, hogy neked is 100-ból 99 nő semmilyen jelet nem küldött, csak Te értetted félre. Azért meg sajna nem a nők hibásak.
2015. szept. 18. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!