Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félreérthető lehet, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreérthető lehet, ha én állandóan az emberek száját nézem?

Figyelt kérdés

Nálam valahogy a szem és a száj megfordult.

Mindig a szájakat nézem (szerintem azért, mert arra számítok, hogy jobban megértem, amit mond – sajnos, rengetegszer nem hallom, hogy mit mondanak nekem :D)

Ritkán nézek emberek szemébe, inkább bensőséges pillanatokban, vagy olyankor, ha akarok tőle valamit.

18F

2013. júl. 31. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el hallásvizsgálatra. Egyébként igen, félreérthető lehet. Főleg akkor gáz, ha férfiakkal csinálod, mert búzának néznek.
2013. júl. 31. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Maximum azt érthetik félre, hogy süket vagy.

(bocsánat, halláskárosult)

2013. aug. 1. 00:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Voltam, állítólag tökéletes a hallásom.

De ha valaki már kicsit zártabban beszél akkor általában sokszor vissza kell kérdeznem

Igazából épp ezért írtam ki a kérdést :D

Fiúknak csináltam, és kérdezte, hogy miért nézem a száját, le akarom-e smárolni xD Mondom, nem éppen!

2013. aug. 1. 00:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát... Ha nem hallasz tisztán, érdemes kimosatni a füledet. (Az orvos ingyen megcsinálja, egy kicsit fáj, de utána tisztábban hallasz...)
2013. aug. 1. 00:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy valakinek jó vagy rossz a hallása, nem feltétlenül jelenti, hogy jól/rosszul érti, amit mondanak neki.

Hogy értsétek: a hallásvizsgálatban hangmagasságot, meg oldalt kell tudni felismerni. A fonetikai (szótagokkal kapcsolatos) dolgokat az agy máshogy kezeli. Attól még mehet jól a többi.

És a kérdésre válaszolva: engem biztos zavarna. Vagy azt hinném, fikás az arcom valahol, vagy buznyáknak néznélek.:D

2013. aug. 1. 00:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem! Nem a fülemmel vagy a hallásommal van a gond, egyszerűen csak így vagyok összerakva! :D
2013. aug. 1. 00:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor érdemes lenne róla leszokni... Csak ha az emberek szemébe nézek, az kicsit frusztrál
2013. aug. 1. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!