Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreérthető lehet, ha én állandóan az emberek száját nézem?
Nálam valahogy a szem és a száj megfordult.
Mindig a szájakat nézem (szerintem azért, mert arra számítok, hogy jobban megértem, amit mond – sajnos, rengetegszer nem hallom, hogy mit mondanak nekem :D)
Ritkán nézek emberek szemébe, inkább bensőséges pillanatokban, vagy olyankor, ha akarok tőle valamit.
18F
Maximum azt érthetik félre, hogy süket vagy.
(bocsánat, halláskárosult)
Voltam, állítólag tökéletes a hallásom.
De ha valaki már kicsit zártabban beszél akkor általában sokszor vissza kell kérdeznem
Igazából épp ezért írtam ki a kérdést :D
Fiúknak csináltam, és kérdezte, hogy miért nézem a száját, le akarom-e smárolni xD Mondom, nem éppen!
Az, hogy valakinek jó vagy rossz a hallása, nem feltétlenül jelenti, hogy jól/rosszul érti, amit mondanak neki.
Hogy értsétek: a hallásvizsgálatban hangmagasságot, meg oldalt kell tudni felismerni. A fonetikai (szótagokkal kapcsolatos) dolgokat az agy máshogy kezeli. Attól még mehet jól a többi.
És a kérdésre válaszolva: engem biztos zavarna. Vagy azt hinném, fikás az arcom valahol, vagy buznyáknak néznélek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!