Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy nővel. Volt már 2 randi jól sikerült. Elég gyakran beszélgetünk telefonon, sms, interneten. De még egy csók sem esett. Van értelme fojtani? Benne vagyok a barát kategóriába? Szinpátia részéről a dolog?
Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 20:04
11/26 anonim válasza:
12/26 A kérdező kommentje:
Meg van a szemkontaktus, nevetgélés, komoly dolgokról való beszéd. De nincs olyan helyzet hogy lesmároljam :(
2015. szept. 17. 20:43
13/26 anonim válasza:
Fojtani? Azért ne fojtsd meg, mert még nem sikerült lesmárolnod!
14/26 anonim válasza:
És amikor búcsúztok? Gondolom úgyis adsz neki puszit legalább, hát megcsókolod és kész. Engem már az első randin búcsúzáskor megcsókolt a barátom, mondjuk kicsit gyorsnak gondoltam előre de még mindig jobb mint húzni az időt és gyötörni szegény lányt, h most vajon mit akakrsz tőle :D hajrá ;)
15/26 A kérdező kommentje:
Persze arcra-puszi van, búcsúpuszi is. De mikor a adom a búcsúpuszit annyira elfodul, hogy képtelenség lesmárolni :(
2015. szept. 17. 21:07
16/26 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nagyon visszafogott, és nem akarja elsietni a dolgokat. De azért próbálkozz! Ja és ha elment veled kétszer is randizni, akkor 100%, hogy nem fog pofán baszni. :)
17/26 A kérdező kommentje:
De ha nem jönnék be neki akkor nem jött volna 2x is randizni. Ha ennyire visszafogott akkor ez nehéz dió lesz :)
2015. szept. 17. 21:46
18/26 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy csak barátnak tart és nem is szeretett volna velem komolyabbat
2015. szept. 17. 22:24
19/26 anonim válasza:
Miből derült ki? Mondta? Egyébként én sem szeretem ha egy férfi az első vagy a második randin letámad, de a harmadikon szerintem már lehet. Ne rohand le, lépj hozzá lassan közelebb, öleld át, adj neki lehetőséget arra, hogy elutasítson, ha nem akarja. Így nem lesz belőle pofon. Nem gyors mozdulatokkal kell kicselezni szegényt :D Egyébként első alkalommal szerintem nem muszáj smárolni, elég csak a szájára adnod egy puszit az arca helyett, és öleld magadhoz :)
20/26 anonim válasza:
Szerintem ezekkel az előzményekkel bőven esélyes vagy. Ha búcsúpuszikor elfordul, fogd, meg a kezét és finoman húzd vissza, öleled át, nézd a szemét, túrj a hajába vagy simítsd meg az arcát,mosolyogj és csókold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!