Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini korban távkapcsolat?! Van értelme?
Van értelme egy olyan kapcsolatnak, ami alapból úgy indul, hogy 250km-re laknak egymástól, tehát nem úgy volt,hogy együtt vannak és az egyikőjük elköltözött közben. A lány 16 éves, a fiú 19 és ő dolgozik is hétvégente, tehát ha egy hónapban egyszer látják egymást, az jónak mondható. Amúgy a fiúnak csak ilyen kapcsolatai voltak eddig, és mindig emiatt értek véget, mert a lány már nem szerette, kiszeretett belőle mert keveset találkoztak. (kb 2-3 hónap után kidobták)
Szóval, egy ilyen kapcsolatnak van jövője? Egy barátomról van szó, nem szeretném, hogy megint csalódjon.
Szerintem ez emberfüggő..max akkor ha rövid időn belül összetudtok költözni...
Fiatalok vagytok..még élitek az életeteket.. Könnyen lehet,hogy valamelyikötök talàl a közelbe valakit maganak...
Egy barátomnak két éves kapcsolatából a fele távkapcsolat volt, a lány leköltözött vidékre. Havonta egyszer találkoztak, és teljesen ráment a kapcsolatuk, én úgy embert szenvedni, mint azt a fiút, nem láttam még. Nem éri meg.
17L
Ennyi idősen nem, ha 1 városba kerülnek jó, ha nem, akkor ez van, talál mást.
Én is voltam ilyen helyzetben, tetszett egy lány, csak rohadt messze lakott, ezért tartottam a kapcsolatot vele, de soha nem kezdeményeztem semmit, amíg fel nem költözött Pestre, de akkor rögtön.
Igen, van.
Nem a középkorban élünk, létezik már telefon, internet, Skype, Viber, akár minden nap beszélgethettek több órát is.
Mostani kapcsolatom is távkapcsolatnak indult, 3 éve. Akkor volt a lány 17 éves. Most már a közös jövőt tervezzük. :) Köztünk 400 km volt.
Egyébként meg nem te fogod eldönteni, hanem a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!