Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogy döntenétek? Barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy döntenétek? Barátnő vagy külföld?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és végre ráakadtam egy olyan nőre akivel eltudnám képzelni együtt az életem, DE ott a bibi, hogy ő nem szeretne külföldön dolgozni. Én meg úgy vagyok vele, hogy egy pár évre még jó lenne kimenni, mert utána már úgysem az lesz nekem sem az életcélom. Érdemes-e belevágnom egy kapcsolatba, ha tavasszal Angliába készülök?
2015. szept. 13. 22:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
85%
Külföld, külföld, külföld. Egyértelműen! Gondolj arra, ha hetek múlva bejelenti, hogy mégse jössz be neki, akkor elszartad életed lehetőségét külföldön. Barátnőt akkor is fogsz találni, ha anyagilag megszedted magad, és végleg itthon maradsz. Sőt, nagyobb eséllyel találsz, ha már az egzisztenciádat megteremtetted.
2015. szept. 14. 00:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha csak „Anglia”, akkor inkább a nő — ha tényleg ilyen jó —, hiszen az Egyesült Királyságba bármikor kimehet az ember.

Ha egy nagyon-nagyon jó állásajánlat az EU-n kívülről, akkor az.

2015. szept. 14. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!