Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogy döntenétek? Barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy döntenétek? Barátnő vagy külföld?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és végre ráakadtam egy olyan nőre akivel eltudnám képzelni együtt az életem, DE ott a bibi, hogy ő nem szeretne külföldön dolgozni. Én meg úgy vagyok vele, hogy egy pár évre még jó lenne kimenni, mert utána már úgysem az lesz nekem sem az életcélom. Érdemes-e belevágnom egy kapcsolatba, ha tavasszal Angliába készülök?
2015. szept. 13. 22:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Barátnő.
2015. szept. 13. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
barátnőd lehet még 100 de külföldi meló csak egy!
2015. szept. 13. 22:32
 3/12 anonim válasza:
67%
Ha felmerül a kérdés, akkor meló. Ha igazán szeretnéd szó nélkül őt választottad volna.
2015. szept. 13. 22:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha a távkapcsolat tud működni, akár mindkettőt is választhatod. Ismerek ilyen párt, akik az elején távkapcsolatban éltek (ott is a pasi dolgozott külföldön), most meg már házasok két rosszcsont gyerekkel. :-)
2015. szept. 13. 22:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Barátnődet válaszd. Külföldre milliószor mehetsz még, de hozzád illő embert keveset találsz, és ritkán. Van ki életében 1x:)
2015. szept. 13. 22:45
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
én a barátnődet választom szal menj csak külföldre
2015. szept. 13. 22:45
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen pasik miatt nem akartam jarni 5 even at senkivel. N
2015. szept. 13. 22:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy nem menne veled?

Tavaszig még megbeszélhetitek a dolgot. Én a helyedben a barátnőt választanám, a külföldi utat később is meg tudod oldani, de társat találni nem könnyű feladat.

2015. szept. 13. 22:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Ismerkedési fázisban tartunk. Még nem komoly, de érzem az lesz, mert sok bennünk a közös és nagyon afelé haladnak a dolgok.
2015. szept. 13. 23:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Külföld.
2015. szept. 13. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!