Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kapcsolat kezdetén lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolat kezdetén lehet minden nap keresni a másikat?

Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 18:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért kéne a mi véleményünkre támaszkodnod? Nektek jó? Panaszkodott neked? Akkor meg? ;) Felőlem mehettek az ágyba is, jó "tornázást"!
2015. szept. 13. 19:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem szabad rögtön rázúdítanod az érzelmeidet,vagy folyamatosan rajta lógnod!Hagyj neki teret és levegőt.Légy nő,és néha kicsit elérhetetlen.Nyilván te is keresheted,de ez nem úgy a jó,hogy te mondjuk napi szinten felhívod vagy írsz neki,míg ő a kisujját sem mozdítja érted.Ez csak akkor működik jól,ha a rajongás kölcsönös.
2015. szept. 13. 19:14
 13/17 A kérdező kommentje:
#11 Csak azért vagyok bizonytalan, mert ez az első kapcsolatom és még semmilyen tapasztalatom nincs :) Szóval nem tudom mi a jó és mi nem.
2015. szept. 13. 19:22
 14/17 A kérdező kommentje:
De nem panaszkodott, sőt :)
2015. szept. 13. 19:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Abban egyet értek, hogy legyen kölcsönös, de ne játszd az elérhetetlent, mert vissza fog ütni és nem akar majd elérni. Számomra az ilyen színjáték riasztó hatású, minden kedvem elveszi.
2015. szept. 13. 19:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Írni minden nap szoktam. Mindig valami kis apróságot, hogy érezze, hogy "vagyok". Telefonon viszont csak akkor hívogatom, ha ő is fölhív néha.
2015. szept. 13. 20:05
 17/17 anonim ***** válasza:
előző: 34F
2015. szept. 13. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!