Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat kezdetén lehet minden nap keresni a másikat?
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 18:23
11/17 anonim válasza:
Miért kéne a mi véleményünkre támaszkodnod? Nektek jó? Panaszkodott neked? Akkor meg? ;) Felőlem mehettek az ágyba is, jó "tornázást"!
12/17 anonim válasza:
Nem szabad rögtön rázúdítanod az érzelmeidet,vagy folyamatosan rajta lógnod!Hagyj neki teret és levegőt.Légy nő,és néha kicsit elérhetetlen.Nyilván te is keresheted,de ez nem úgy a jó,hogy te mondjuk napi szinten felhívod vagy írsz neki,míg ő a kisujját sem mozdítja érted.Ez csak akkor működik jól,ha a rajongás kölcsönös.
13/17 A kérdező kommentje:
#11 Csak azért vagyok bizonytalan, mert ez az első kapcsolatom és még semmilyen tapasztalatom nincs :) Szóval nem tudom mi a jó és mi nem.
2015. szept. 13. 19:22
14/17 A kérdező kommentje:
De nem panaszkodott, sőt :)
2015. szept. 13. 19:22
15/17 anonim válasza:
Abban egyet értek, hogy legyen kölcsönös, de ne játszd az elérhetetlent, mert vissza fog ütni és nem akar majd elérni. Számomra az ilyen színjáték riasztó hatású, minden kedvem elveszi.
16/17 anonim válasza:
Írni minden nap szoktam. Mindig valami kis apróságot, hogy érezze, hogy "vagyok". Telefonon viszont csak akkor hívogatom, ha ő is fölhív néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!