Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kapcsolat kezdetén lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolat kezdetén lehet minden nap keresni a másikat?

Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 18:23
1 2
 1/17 RRR ***** válasza:
zavaró is tud lenni
2015. szept. 13. 18:25
 2/17 anonim ***** válasza:
Igen, simán lehet. Sőt általában ez is történik mindig:)
2015. szept. 13. 18:26
 3/17 A kérdező kommentje:
És azt honnan lehet tudni hogy mikor zavaró a másik fél számára? Eddig úgy volt hogy egyik nap én írtam rá, a másik nap ő rám. Meg kell várnom hogy mindig a srác írjon nekem? :S
2015. szept. 13. 18:27
 4/17 anonim ***** válasza:
31%
3 igen, jó ha meghagyod egy férfinek, hogy férfi legyen. És igen Első pár hónapban mindig a pasi jelentkezik:D Nagy ritkán, ha megbeszélitek akkor néha te is rácsöröghetsz:) De előtte beszéld meg vele, ne hogy zavard esetleg..
2015. szept. 13. 18:30
 5/17 anonim ***** válasza:
41%
Csináld amit #4 mond és hamar el fogja könyvelni, hogy elmúlt az érdeklődésed. Az ilyen ostoba libákból nem kérnék, mint #4... :D
2015. szept. 13. 18:33
 6/17 anonim ***** válasza:
31%
5 Ez már a mai nap a 2. provokációd felém. Szerintem szedj hangyát, akkor talán lenyugszol:D
2015. szept. 13. 18:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Őőőő, hogy is van ez? A pasi hívhatja a csajt, a csajnak meg csak akkor szabad, ha előre megbeszélték, és akkor is érdeklődnie kell előtte, nehogy zavarja? Mi a franc, vezérigazgató a pasi, vagy országgyűlési képviselő? Nemár!

Egyébként, ha jól értem, emailról van szó. Nem hiszem, hogy bárkinek terhes lenne naponta elolvasni egy mélt. És igen, te is küldhetsz neki, nem kell megvárnod, hogy ő jelentkezzen.

2015. szept. 13. 18:41
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet,már miért ne lehetne.Nem kell egész nap beszélgetni,de tudd hogy van,és ebből érzi,hogy gondolsz rá.Az hülyeség,hogy érdeklődjél előtte,hogy mikor hívhatod fel.Ha nem alkalmas úgy sem veszi fel.
2015. szept. 13. 18:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Napi sms/telefon/chat simán lehet, a személyes találkozó viszont -még ha időben bele is fér- könnyen terhes lehet a másik fél számára. Meg kell beszélni, ki hogy akarja, engem például nagyon zavarna, ha minden nap velem akarna lenni, viszont más formában nagyon örülnék annak, ha naponta keresne (és én is őt). :)
2015. szept. 13. 18:52
 10/17 A kérdező kommentje:

Persze, írásban szoktuk keresni a másikat. Csak a mai nap után kicsit megijedtem hogy gyors vagyok, mert olyan vadul csókolóztunk pedig még csak egy hónapja ismerjük egymást. Ráadásul eddig visszafogott volt, én "vezettem rá" egy nagyobb csóknál hogy nem török össze, és ha jobban hozzám ér... Viszont nagyon tetszett neki, bátrabb lett :)

Még normális ez a sebesség ugye? Vagy vissza kéne hogy vegyek?

2015. szept. 13. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!