Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor egyszerre két fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor egyszerre két fiúval ismerkedsz, honnan tudod, hogy melyiket válaszd?

Figyelt kérdés
Mindkettő nagyon értelmes, még a munkájuk is egyforma, egyformán vonzodom hozzájuk, tudok velük beszélgetni... Gondoltam, ha mindkettővel randizgatom, akkor idővel az egyik iránt többet fogok érezni és döntök. De viszont akkor az egyik embert megfogom bántani. Még soha nem csináltam ilyent, bár már többször hallottam, hogy a fiúk is mindig egyszerre többel ismerkednek.
2015. szept. 12. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Majd szépen két szék közül a földre... :)
2015. szept. 12. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Dönts akkor az alapján, hogy melyiket tudod elképzelni hosszabb távra, melyikkel van az, hogy hasonlóak az elveitek, értékrendetek, melyik figyel oda jobban rád.
2015. szept. 12. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Megint a kettes vagyok: Bár mondják azt, hogy egyszerre két emberhez is ugyanannyira vonzódsz, akkor egyik sem kell neked igazán...
2015. szept. 12. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Sosem ismerkedek két pasival.Egyre koncentrálok.
2015. szept. 12. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyébként egyik pasi felé se érzel semmit, még csak nem is tetszik neked semelyik, csak nincs más.

Ha megérintene, és tetszene bármelyik, nem lenne kérdésed.

2015. szept. 12. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem teszteld le őket!

Tudnod kell akit választasz ő komolyan gondolja e veled.

Nem lenne jó móka ha választanál és pár nap múlva akit választasz faképnél hagyna.

Egyébként a két srác ismeri egymást esetleg közös a munkahelyük?

2015. szept. 14. 16:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Ismerhetik egymást, de nem tul közelről. Az egyikkel találkoztam már, a másik viszont irásban több figyelmet fordít rám... :) de tényleg nehéz döntés
2015. szept. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!