Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a külső nem számít?
Azért, mert a nők nem olyan vizuális beállítottságúak mint a férfiak.
A múltkor is volt egy kérdés, ahol egy csaj írta, hogy a kövér fiúk jönnek be neki. Ezt én is tapasztaltam már, ismertem egy modell csajt, akinek a pasijai mind ilyen kövér, furcsa arcú fazonok voltak. Olyanok, akikről azt hinnéd, senkinek sem kellenek, nem hogy egy TOP 10-es nőnek. Furcsa módon a lány mondta is nekem, hogy neki sose jöttek be azon olyan nagyon szép férfiak.
Ez is jól szemlélteti, hogy a nők szemszögéből nem olyan fontos a külső, ahogyan azt be akarják állítani. Nyilván lehet kivétel, de ezt nem lehet egzakt módon értelmezni. Ha a kisugárzás helyén van, akkor nagyon jól lehet vele egyensúlyozni azt.
A külső megfog
a belső megtart
a jó szex összeköt.
Ez aranyigazság!
@23:10
Egyetértek.
Ezért írtam én is hogy "nem >olyan< fontos a külső", de egy bizonyos mértékben tényleg fontos, hiszen taszító emberrel senki sem akar járni.
A gond azonban ott van, hogy azt hiszik sokan, hogy meg kell felelni az ideállnak azért, hogy össze tudjon jönni egy párkapcsolat. Na, ez az, ami téveszme.
Persze, hogy számít, csak nem mindenkinek ugyanaz a számára bejövős. Igen, lehet olyan nő, akinek a duci, kövér pasik jönnek be, és neki az, aki nem telt pasi, lehet, hogy gebe lesz, lehet, hogy valakinek pont azért tetszik valamilyen külső tulajdonság egy pasin, mert mondjuk jóban van (volt) az apjával, és rá emlékezteti az a tulajdonság, van, aki meg pont azért fog kerülni valakit bizonyos külső jegyei miatt, mert mondjuk az apjával nem volt jóban, és irritálja az a tulajdonság más pasiban is, ami az apja valamilyen negatív tulajdonságára emlékezteti.
Aki nem vak, arra hat a látvány is mint érzék. De ez nem egy általános etalon, hanem a saját tapasztalataink, érzéseink alakítják ki, hogy számunkra mi az, ami pozitív, mi az, ami negatív, és vannak semlegesek, amik vagy egyik vagy másik irányba billennek idővel, vagy épp egyáltalán nem számítanak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!