Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják, hogy a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy a külső nem számít?

Figyelt kérdés
Ha összejövök valakivel, aki külsőre nem jön be, akkor nem is fogok vonzódni hozzá, és később jöhetek ide panaszkodni, hogy nem kívánom a páromat, és ő is azzal, hogy miért nem szexelünk soha. Most őszintén ezt akarják itt egy páran? Kinek lenne ez jó?

2015. szept. 11. 22:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
55%
Mert jó dolog magasztos eszmékkel áltatni magunkat.
2015. szept. 11. 22:48
 2/19 Clark Kent.. ***** válasza:
80%

Azért, mert a nők nem olyan vizuális beállítottságúak mint a férfiak.

A múltkor is volt egy kérdés, ahol egy csaj írta, hogy a kövér fiúk jönnek be neki. Ezt én is tapasztaltam már, ismertem egy modell csajt, akinek a pasijai mind ilyen kövér, furcsa arcú fazonok voltak. Olyanok, akikről azt hinnéd, senkinek sem kellenek, nem hogy egy TOP 10-es nőnek. Furcsa módon a lány mondta is nekem, hogy neki sose jöttek be azon olyan nagyon szép férfiak.

Ez is jól szemlélteti, hogy a nők szemszögéből nem olyan fontos a külső, ahogyan azt be akarják állítani. Nyilván lehet kivétel, de ezt nem lehet egzakt módon értelmezni. Ha a kisugárzás helyén van, akkor nagyon jól lehet vele egyensúlyozni azt.

2015. szept. 11. 22:49
 3/19 anonim ***** válasza:
26%
Általában azok mondják, akik maguk sem néznek ki jól.
2015. szept. 11. 22:57
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

A külső megfog

a belső megtart

a jó szex összeköt.

Ez aranyigazság!

2015. szept. 11. 23:02
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Hát szerintem én nem vagyok egy adonisz, mégis voltak barátnőim... én is azt hittem régen, hogy csak a külsőre mennek. Meglepődtem, amikor végre elhitették velem, hogy nem minden esetben van ez így. És arra is rájöttem, hogy aki csak a külsőre megy, annak saját magának sincs belül semmi, így nekem nem is kellene, szóval nem vesztettem semmit :)
2015. szept. 11. 23:04
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Dehogynem számít. Csak nem úgy és nem annyira, mint azt sokan hiszik. Nyilván senki nem akar összejönni egy taszító emberrel. De hogy az illető nem felel meg a sztereotíp "szép" fogalomnak, az tök mindegy.
2015. szept. 11. 23:10
 7/19 Clark Kent.. ***** válasza:
81%

@23:10

Egyetértek.

Ezért írtam én is hogy "nem >olyan< fontos a külső", de egy bizonyos mértékben tényleg fontos, hiszen taszító emberrel senki sem akar járni.

A gond azonban ott van, hogy azt hiszik sokan, hogy meg kell felelni az ideállnak azért, hogy össze tudjon jönni egy párkapcsolat. Na, ez az, ami téveszme.

2015. szept. 11. 23:15
 8/19 anonim ***** válasza:
7%
jó kifogás sose rossz! te felszínes *****! barmolhatod a nagy tökéletes külsőt ha a belső rohadt! de mit is várok a nőcskéktől?!....
2015. szept. 11. 23:15
 9/19 anonim ***** válasza:
37%

Persze, hogy számít, csak nem mindenkinek ugyanaz a számára bejövős. Igen, lehet olyan nő, akinek a duci, kövér pasik jönnek be, és neki az, aki nem telt pasi, lehet, hogy gebe lesz, lehet, hogy valakinek pont azért tetszik valamilyen külső tulajdonság egy pasin, mert mondjuk jóban van (volt) az apjával, és rá emlékezteti az a tulajdonság, van, aki meg pont azért fog kerülni valakit bizonyos külső jegyei miatt, mert mondjuk az apjával nem volt jóban, és irritálja az a tulajdonság más pasiban is, ami az apja valamilyen negatív tulajdonságára emlékezteti.

Aki nem vak, arra hat a látvány is mint érzék. De ez nem egy általános etalon, hanem a saját tapasztalataink, érzéseink alakítják ki, hogy számunkra mi az, ami pozitív, mi az, ami negatív, és vannak semlegesek, amik vagy egyik vagy másik irányba billennek idővel, vagy épp egyáltalán nem számítanak majd.

2015. szept. 11. 23:28
 10/19 anonim ***** válasza:
85%
Tévedés, emberek, a vonzó külső mindenkinek számít. Amelyik lány a duci srácokkal jött össze, ott is számított a külső, hiszen egy tipikus szépfiúhoz nem tudott vonzódni. Az egyetlen, ami relatív, az az, hogy kinek mi számít vonzónak. Ismerek olyan férfit, aki nem feküdne le modell alkatú nővel, és olyan nőt, akit taszítanak a kigyúrt férfiak. Ez nem azt jelenti, hogy nekik nem számít a külső, hiszen akkor bárkivel (bármilyen visszataszító személlyel) ágyba tudnának menni.. ők is a számukra legvonzóbbat keresik, még akkor is, ha eltérő az ízlésük a megszokottól.
2015. szept. 11. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!