Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó jel lehet, ha a lány enged olyat, amit régebben nem?
egy éve pl. a nyakát vettem a két kezembe, és kihúzta a fejét, mondván "lécci ezt ne..."
most kicsit rossz passzban van, mert szakitott a pasijával. Ültünk a Duna parton, jobb kezemet a jobb vállára tettem, cirógattam. Aztán ledöntöttem, a pocimon feküdt, merőlegesen, mindketten felfelé néztünk. Végig simogattam a nyakát, homlokát, haját, mindent engedett nagyjából 15 percig.
Pengeélen táncolsz. Ilyenkor két dolog szokott történni:
1. vígaszszex és kapcsolat egy másik pasival (épp veled most)
2. lelki szemetesláda keresés gőzerővel.
Te (is) döntöd el, melyik szeretnél lenni.
Ki van borulva, és te ahelyett, hogy úriemberként és férfiként viselkednél, kihasználod a helyzetedet, mert neked úgy tetszik, és ki írsz egy ilyen kérdést. Aztán csodálkozol, hogy ha össze is jön a buli, akkor miért csak az örök második(nem szerető) szerepe lesz rád osztva az adott nő életében.
Kicsit gondolkodj el önmagadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!