Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon szeretnék részt venni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnék részt venni egy olyan buliban, ahol strippókert, vagy vetkőzös üvegpörgetés is része a programnak. Hogyan lenne rá lehetőségem?

Figyelt kérdés

Barátaim nem nagyon vannak, így magam nem tudom megszervezni.

40 éves férfi vagyok, ami szintén megnehezíti a dolgot.

Nem drogozom, nem iszom, nem kábítószerezem, stb.

Viszont fiatalosan fogom fel az életet.

2010. márc. 12. 07:18
 1/5 anonim ***** válasza:

biztos van legalább egy olyan haverod akivel viszonylag jóban vagy... vele barátkozzatok össze mélyebben és szerezzetek lányismerősöket és egy házibuliban simán meg lehet ezt csinálni...

szerintem hivatalos hely nincs strippókerezni... muszáj barátkozni :) énis akartam most a koleszbuliban rendezni de a többiek lebészeltek

2010. márc. 12. 07:34
 2/5 anonim ***** válasza:
gyűjts barátokat... szervezzetek bulikat... és ha már jól összeismerkedtetek ... hozd fel a témát az egyik bulin ...(de elötte itatsd le őket:))
2010. márc. 12. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ohh :):) De ritka kérdés, és ez most komoly :) Iszonyú ritka, hogy egy 40 körüli férfi feltesz kérdést, főleg hogy ilyet :) Nem tudom téged a szex érdekel, vagy a pókerezés? Mert ha nagyon nincsenek barátaid (gondolom azért nem is velük szeretnél pókerezni), akkor szexpartnerkereső oldalakon próbálkozhatsz, csak kérdés ott mennyire érdekli a regisztrált tagokat egy sima vetkőzőpóker. Azért egy próbát megér! Sok sikert!
2010. márc. 12. 16:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem szexpartnerre van szükségem, hanem jó hangulatra, bulira, erotikára, izgalomra, ahol nekem is tétje lehet a dolognak.

Mindenesetre ha valaki ilyet szervez, szóljon.

2010. márc. 12. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi közelebbi barátod aki meg tudná szervezni a dolgot akkor, menj el szórakozóhelyre. Ott a bárpultnál tudsz beszélgetni, barátot, havert szerezni. Nekem ez bejött másnap este hatalmas házibuliba kerültem!

Csak sörözni mentem egyedül...

2010. márc. 27. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!