Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék részt venni egy olyan buliban, ahol strippókert, vagy vetkőzös üvegpörgetés is része a programnak. Hogyan lenne rá lehetőségem?
Barátaim nem nagyon vannak, így magam nem tudom megszervezni.
40 éves férfi vagyok, ami szintén megnehezíti a dolgot.
Nem drogozom, nem iszom, nem kábítószerezem, stb.
Viszont fiatalosan fogom fel az életet.
biztos van legalább egy olyan haverod akivel viszonylag jóban vagy... vele barátkozzatok össze mélyebben és szerezzetek lányismerősöket és egy házibuliban simán meg lehet ezt csinálni...
szerintem hivatalos hely nincs strippókerezni... muszáj barátkozni :) énis akartam most a koleszbuliban rendezni de a többiek lebészeltek
Nem szexpartnerre van szükségem, hanem jó hangulatra, bulira, erotikára, izgalomra, ahol nekem is tétje lehet a dolognak.
Mindenesetre ha valaki ilyet szervez, szóljon.
Ha nincs semmi közelebbi barátod aki meg tudná szervezni a dolgot akkor, menj el szórakozóhelyre. Ott a bárpultnál tudsz beszélgetni, barátot, havert szerezni. Nekem ez bejött másnap este hatalmas házibuliba kerültem!
Csak sörözni mentem egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!