Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ennyire ideges vagyok?
Holnap lesz a harmadik randim egy sráccal. Tulajdonképpen ő az első fiú akivel eljutottam a harmadik randiig...
Szóval nagyon ideges vagyok :S Elmegyünk majd kajálni is, és én szeretném fizetni a részem, de nem tudom hogy illik-e :S És attól is félek hogy nem jól csókolok és ott hagy :S
Valaki, aki tapasztaltabb, tudna írni pár megnyugtató tanácsot?
Normális, de engedd el magad. ELőbb-utóbb úgyis muszáj lesz :) Ami a fizetést illeti, ajánld fel, hogy kifizeted a részed, ne várd el, hogy ő tegye, de jobb esetben ragaszkodni fog hozzá, hogy ő fizessen mindent. Hajrá!
24/F
Egy alapvető izgalom mindenkiben van, nyugi szerintem benne is. :)
A fizetésnél azt ajánlom, ajánld fel hogy a részedet állod, így illendő, de nem fogja engedni, legalabbis én nem engedném. Rosszul nem jöhetsz ki, mert felajánlottad, legalább nem gondolja hogy elvárod hogy ő fizessen.
A csók meg... Jó lesz az, csak nyugalom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!