Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi végén szájra puszi?
Mindketten fiatal felnőttek vagyunk a találkozónk végén pedig átölelt és gondoltam, hogy na akkor most vagy soha (elég félénk alkat vagyok), de mire ezt elgondoltam és kezdtem felé hajolni már ő is hajolt felém, de a piszi résznél egyértelműen érződött, hogy az a száj márpedig tovább nem fog nyílni :D
Szóval közben meg gondolta volna magát ? Vagy ennyi fért bele neki vagy mi lehetett ez ? :D Következő találkozó is le van már szervezve csak most teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi volt ez :D
nem csak nyelves csók létezik :)
22F
Nekem ez a szájra puszi kb. a régi kapcsolatom végére emlékeztet amikor már kihűlt a dolog és már csak ezzel adtunk egymásnak egy kedves gesztust és semmi több :D
De persze neki lehet többet jelenthet de többet vártam, mondjuk így elsőre ennek is örülök :D
Ez csak egy puszi volt, ne akarj komoly és messzemenő következtetéseket levonni belőle. Majd a további randikon kiderül!
Nem az a sikeres randi mérőszáma, hogy milyen puszi/csók van a végén :D
Én első randin nem csókolózom soha, nekem túl korai.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!