Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akinek volt már hasonló élménye, szólított-e már meg benneteket férfi/fiú fényes nappal ismerkedési szándékkal az utcán?
Milyen élmény volt, mi az ami tetszett, mi az ami kevésbé? Ha tetszett a pasi megfogalmazódott-e esetleg bármiféle jogos kifogás, hogy megadjátok neki a számotokat?
Kérlek, hogy kizárólag tanulságos esetekről, férfias, udvarias és becsületes szándékú megszólításokról írjátok beszámolókat, amiből okulni lehet, a részeg, zaklató, lúzer példáktól most lehetőleg tekintsünk el.
#7: Hát gondolhatod, ha Ti zavarban vagytok egy ilyen helyzetben, mi hogy érezhetjük magunkat amikor megszólítunk egy lányt. :) Egyre inkább arra jöttem rá, hogy semmi baj nincs azzal, ha valaki zavarban van, vagy valamitől fél, sokkal rosszabb ha az ember elszalaszt egy lehetőséget, csak mert nem meri megtenni.
#8: Totálisan megértelek, a bunkó módon közeledő férfiakkal tényleg nem érdemes foglalkozni. De ez fordítva is igaz. Én is csak addig érdeklődöm egy lány iránt, ameddig megadja a kellő tiszteletet (hiszen én is megadom neki). Sőt, általánosságban, a férfi-női kapcsolatoktól elvonatkoztatva is mondhatnám, hogy csak a kölcsönös megbecsülésen alapuló baráti-, munkahelyi, stb. kapcsolatokban hiszek.
Nekem pont az tűnik kicsit őszintébbnek.
Ha valaki rögtön azzal szólít le egy lányt, hogy "szia, nagyon szép vagy, lenne kedved velem randizni?", akkor nyilván csak és kizárólag külső alapján ítél az illető, hiszen nem tud semmit a lányról.
Ha mondjuk egy vonaton elkezdünk beszélgetni, dumálunk 10 percet/fél órát/órát, és a végén megkér, hogy adjam meg a számom vagy a nevem, hogy bejelölhessen facebookon, akkor jobban látom a folytatását a dolognak.
Ráadásul ha a lány szemszögéből nézzük...elsőre lehet, hogy valaki nem annyira jön be külsőleg, és simán elküldeném, viszont ha beszélünk és szimpatikus, akkor már kevésbé fog érdekelni, hogy is néz ki.
Ha itt ír valaki gyakorin, akkor is jobban kedvelem azt, ha pl. egy válaszom kapcsán kérdez valamit, érdeklődik, hozzáfűz valamit vagy ilyesmi, mint ha annyit ír, hogy "Szia! Van kedved ismerkedni?".
De lehet én vagyok fordítva bekötve amúgy:)
Persze. De ha valaki kevésbé előnyös külsejű, lehet, hogy egy "Szia! Randiznál velem" megszólítás esetén rögtön nemmel válaszolnék. Viszont ha elkezdünk beszélgetni, látom, hogy jó fej, humoros, megvan a közös hang, akkor sokkal vonzóbbá válik és a randimeghívást is elfogadom.
Ha valaki csak ismerkedni próbál, nem konkrétan "csajozni", akkor elég kicsi az esély arra, hogy elküldöm.
#15: Ezt meg is értem. :) Nem tűnik egy túlságosan kreatív bemutatkozó szövegnek, hogy "szia Sanyi vagyok! Megtetszettél. Randizunk?" :-)
De mondjuk, ha lényegében ugyanezt, csak kissé nagyobb átéléssel, részletesebben és hitelesebben adnám elő, akkor javulnak az esélyeim? Vagy tévednék? :)
pl.: Szia! Ne haragudj, áll meg egy pillanatra kérlek! Tudom, hogy kissé furcsán hangzik amit mondani fogok, de az előbb elsétáltál mellettem, és nem bírtam levenni rólad a szemem, annyira megtetszettél.
És tisztában vagyok vele, hogy nem éppen szokványos ez helyzet fényes nappal megszólítani valakit az utcán, ezért bevallom őszintén, hogy haboztam is a gondolattal, hogy most idejöjjek e hozzád, féltem is egy picit, hogy biztosan örültnek nézel. De semmiképpen sem szeretném, hogy azt gondolod, hogy bohóckodni jöttem ide, nem viccből jöttem ide, és nem fogadásból. Hiszen ez itt mégis csak egy nagyváros nem éri meg megvárnom, hogy újra összefussunk, vagy valamelyik barátnőd bemutasson neked.
Viszont nagyon örülnék neki, ha valamikor meg tudnánk inni egy kávét valahol.
Valami ehhez hasonló. :)
Rengeteg ilyen volt már, de nem tudok olyan esetet mondani, ahol megadtam volna a számomat. Egyszerűen ha tetszik, ha nem nem szeretek így ismerkedni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!