Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltak arról, ha egy lány kung-fuzik?
Figyelt kérdés
Már egy ideje kung-fuzom, és randim lesz egy sráccal. Remélem, nem fog megrémülni tőlem, ha megmondom neki, hogy kung-fuzom :) Ti mit gondoltok? Végülis, ha nem tetszik neki, ez van. Csak kíváncsi vagyok az emberek véleményére ezzel kapcsolatban, mi az első benyomás ilyenkor.
21/L
2015. aug. 27. 18:08
1/20 anonim válasza:
Hajlekony, jo allokepessege van, van onuralma, jo koncentracioja,Nalam tuti nyero lenne!
2/20 anonim válasza:
ne félj mások véleményétől!
én is kung fuzom, eddig minden srácnak eléggé bejött a téma. ha vkit ez zavarna, mehet amerre lát
22/L
3/20 Kenzo Tenma válasza:
Miért rémülni meg? Randizni fogtok nem kun-fu meccset nyomni.
4/20 A kérdező kommentje:
Eddig bíztató :D Csak egy kicsit attól félek, kevésbé érzi magát majd férfinek, mert nem vagyok annyira kis "törékeny", akit attól is kell félni, hogy elgáncsolják vagy hasonló.
2015. aug. 27. 18:23
6/20 anonim válasza:
Szerintem egy nő hanyagolja a küzdősportokat.
Én is csináltam.Undorító volt,mikor a versenyeken véresre verték egymás a csajok...
7/20 anonim válasza:
Lehet, hogy nem csak a pozitív látványtól dobnám hanyatt magam a társaságodban...:D
8/20 anonim válasza:
Nagyon helyes, biztos jó az alakod!
Legalábbis barátnőmnek az, ő is rendszeresen műveli.
9/20 Blade Bone válasza:
Zavarni biztos nem zavarna, nem igazán szeretem ha egy lány nagyon törékeny és még futni se lehet elmenni vele. .. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!