Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelenthetett az a homlokpu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthetett az a homlokpuszi?

Figyelt kérdés
3. Randim volt egy nagyon aranyos sráccal. Filmet néztünk, aztán a fipm után kicsivel megcsókolt. Ez után még maradt és a nálam töltött idő alatt többszöris megcsókolt, de egyszer mikor odabújtam hozzá akkor homlokon puszilt. Ez mit jelenthetett? Nekem nagyon megnyugtató érzés volt, de szeretném tudni,hogy csak úgy random csinálta, vagy jelentett is valamit.
2015. aug. 27. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy nem csak megdugna, hanem törődne is veled.
2015. aug. 27. 09:38
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Amit az első írt, az egy valószínű helyzet, klasszikusan ezt jelenti. Viszont az emberek rafináltak is lehetnek.

Én pl adnék homlokpuszit, hogy úgy tűnjön, nem csak dugni, hanem törődni is tervezek. És közben nem, de így közelebb jutok a célhoz.

2015. aug. 27. 09:44
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Velem is volt hasonló nem is olyan rég. Mozizni voltunk az első randin, előtte nem sokkal kaptam egy csókot, majd bent már átkarolt és én is kaptam egy csókot a homlokomra. Nagyon jó érzés volt. Utána amíg együtt töltöttük ezt a két hónapot, végig tisztelt, foglalkozott velem és szeretett, és még csak nem is szexre kellettem csak.

Szóval szerintem elmondható hogy nagyon tetszel a srácnak, és rendben lesz a kapcsolatotok. Nekünk sajnos el kellett válni, őt messzire sodorta a szél.

2015. aug. 27. 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
#3 valami zseniális akkor a srác, addig dugott amíg rád nem únt, és még jó érzéssel is gondolsz vissza rá! :)
2015. aug. 27. 10:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Amíg valaminek nem tudod a hátterét addig nem kéne vélekedni. :)

Édesanyja külföldön él és nagyon beteg, ki kellett hozzá költöznie.

2015. aug. 27. 10:28
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 jogos, igazad van. Hány éves vagy egyébként. Gondolom felmereült ötletként hogy ne-e menj vele.
2015. aug. 27. 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:

19, a srác 24

Igen, felmerült, de én még szeretnék tanulni, ő pedig kint is marad, ott talált munkahelyet is, nem is szándékozik hazajönni jó sokáig, mert segíteni akar anyukájának, úgyhogy a távkapcsolat se lenne működőképes.

2015. aug. 27. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Szopas utan szoktam a baratnoimnek ezt adni. Halaul. :)
2015. aug. 27. 11:02
 9/10 anonim ***** válasza:
#7 Tanulni kint is lehet. :)
2015. aug. 27. 12:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez igaz, de már felvettek, oda ahova menni szerettem volna nagyon. És akármennyire megszerettem bárkit is, nem dobhatom el egyelőre az életemet. :)
2015. aug. 27. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!