Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthetett az a homlokpuszi?
Amit az első írt, az egy valószínű helyzet, klasszikusan ezt jelenti. Viszont az emberek rafináltak is lehetnek.
Én pl adnék homlokpuszit, hogy úgy tűnjön, nem csak dugni, hanem törődni is tervezek. És közben nem, de így közelebb jutok a célhoz.
Velem is volt hasonló nem is olyan rég. Mozizni voltunk az első randin, előtte nem sokkal kaptam egy csókot, majd bent már átkarolt és én is kaptam egy csókot a homlokomra. Nagyon jó érzés volt. Utána amíg együtt töltöttük ezt a két hónapot, végig tisztelt, foglalkozott velem és szeretett, és még csak nem is szexre kellettem csak.
Szóval szerintem elmondható hogy nagyon tetszel a srácnak, és rendben lesz a kapcsolatotok. Nekünk sajnos el kellett válni, őt messzire sodorta a szél.
Amíg valaminek nem tudod a hátterét addig nem kéne vélekedni. :)
Édesanyja külföldön él és nagyon beteg, ki kellett hozzá költöznie.
19, a srác 24
Igen, felmerült, de én még szeretnék tanulni, ő pedig kint is marad, ott talált munkahelyet is, nem is szándékozik hazajönni jó sokáig, mert segíteni akar anyukájának, úgyhogy a távkapcsolat se lenne működőképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!