Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelképez a homlokpuszi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelképez a homlokpuszi?

Figyelt kérdés

Ha pl. a fiú az 1.randi végén nem megcsókolja hanem megpuszilja a lány homlokát

Mit jelent a homlokpuszi?

(légyszi normális válaszokat)

2014. febr. 8. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
még nem akart tolakodni a csókkal, de jelezte, hogy legközelebb megteszi. továbbá kopogtatott az emeleten, hogy a földszint kiadó-e
2014. febr. 8. 14:10
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
Hogy pippantás után van az illető hölgy és jár érte a jutalom! :)
2014. febr. 8. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A csók és a homlokpuszi két teljesen különböző hatást vált ki az egyénből, az egyik a fizikai érzékekre, a másik sokkal inkább a lélekre hat. Az indiai kultúra úgy tartja a homlok (homlokcsakra) a lélek színhelye, ez vezérli a meditációt, az elmélkedés irányát, és az intuíciót. Itt található a harmadik szem ami magában hordja a hatodik érzék képességét. Ezt értelmezve a homlok sokkal inkább egy kapu, a lélek kapuja. Egy homlokpuszi által meg az adott illető sokkal közelebb kerül hozzád mintsem azt hinnéd, csak gondolkodj el a különbségen. Amikor megcsókol valaki akkor is kinyitsz egy kaput előtte, különösebb mélybe nyúló gondolkodás nélkül hiszen egyértelműnek tartod, hogy neked az jól esik, vagyis sokkal inkább a fizikai szükségek dominálnak. Viszont amikor valaki átölel és lágyan egy hosszú puszit ad a homlokodra sokkal másabb érzelmek keringenek benned mint az előbbi esetben, biztonságban érzed magad, az időérzékelésed teljesen megváltozik, olyan mintha megállna az idő egy pillanatra, egy olyan helyzetben találod magad amikor senki és semmi nem bánthat, a gondolataid szárnyra kapnak. Tévedés ne essék nem azt akarom kijelenteni, hogy a csóknak nincs ilyen háttere, mert nagyon is van viszont azt teljesen másképp éled meg lelkileg mint azt amikor egy hozzád közel levő ember a homlokodra ad egy hosszú puszit.
2014. febr. 8. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a homlokpuszi nagyon kedves minden helyzetben: reggeli simogatás közben, utcán, szex előtt-alatt-után. Nem érzem, hogy atyai lenne, ahogyan azt mindenhol írnák ... S ha még ölelés és társul hozzá, a pasi illatával, az fenomenális :).
2014. febr. 8. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
5%
Azt,hogy oda fogja kicsapni.
2014. febr. 8. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
(4) Érdekes gondolatokat ébresztett az írásod bennem, szerinted mennyire jellemző, ha egy magát kőkeményen ateistának valló és ezoteriát a szavaival messzemenőkig elutasító férfi, a valóságban eltökélt ezo-s? amolyan "keménymaghoz tartozó" és nem egyszer alkalmazza is a dolgokat más nőkön?
2014. febr. 8. 15:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
3mas olyan szépen megfogalmaztad :) én egyszer kaptam ilyet csak, szintén első találkozáskor. És csókot is kaptam, de ez nekem mégis többet jelentett. Hogy én nemcsak egy kihasználandó valaki vagyok hanem attól azért több :) és közben tényleg olyan jó volt, ahogy magához ölelt és odaszorított. :)
2014. febr. 10. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagymennyiségű szeretetet jelképez. Fontos vagy neki. Hogy mennyire, azt majd az idő megválaszolja;) De szerintem bejössz neki:):)
2014. febr. 10. 22:50
 9/9 kiscica21 válasza:
100%
én is kaptam egy homlok puszit úto szülinapi bulimom és utána nem egyből de kb 2-3 órára rá lefeküdtünk és de amikor megismertünk egymást anno sokat beszélgettünk jól kijöttünk megnyugtat a jelenléte és ha vele vagyok igazi nőnek érzem magam.
2016. márc. 7. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!