Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek általában az olyan lányok akik főiskolára és egyetemre járnak?
a legtöbbje idióta, valami alibi szakon, 80%-uk k.rva is mellé.
én 3 év alatt, amíg egyetemre jártam kb. ha 4-5 normálissal találkoztam.
biztos bennem van a hiba, nekem kiábrándító ha egy lány káromkodik mint egy kocsis, napi 3 doboz cigit szív, egy héten 3 napig részeg és a tetejébe még játssza a hűdenagy értelmiségit is, a külsősöket lenézve.
"lehet, hogy okosak mert tanulnak"
nem okosak, a többségük valami alibi-szakon van (kommunikáció, andragógia és társaik), tapasztalat
Hát mondjuk én tanulok mint a gép és teljes mértékben független vagyok a szüleimtől mert nem tudnak támogatni, szóval akad ilyen is a főiskolán, de meg kell mondjam a 60 emberből akivel egy szakra járok, legalább 50 olyan, mint amilyeneket fent leírtok. Tanító szakos vagyok, de úgy ám, hogy ZH-n megkérdezte a mellettem ülő, hogy a pók rovar-e. Én poénból odaböktem hogy emlős, az meg beírta a dolgozatába. (?)
A színes hajú barátnőmet rendszeresen leszólják a tanárok, hogy hogy néz ki, meg hogy ilyen embert nem engednek gyerekek közé. Persze valamibe bele kell kötni...A szoláriumban karibi szépséggé barnult, fekete hajú, gyárkémény gödényekkel persze semmi bajuk nincsen. Végül is valóban nem látják, hogy naponta mással "kefél", nem hallják ahogy "b@zdmegol", nem tudják hogy a hányás amit az épület előtt harmadik napja kerülgetnek az előző heti buli maradéka valamelyik eféle szépségből.
Undorító ami itt megy. Az előző szakom az elmondhatatlanul jó volt. Igazi egyetem, igazi jó csapat és összetartás...itt meg fúrás ahol lehet meg sz@rkavarás.
Én normálisnak tartom magam mert nem dohányzom, nem iszok, tanulni is próbálok rendesen, nem járkálok el partizni, ők meg lenéznek ezért :D Pedig társasági ember vagyok, csak nem az ő társaságukban. Az meg nem létezik számukra, hogy a barátaiddal beülsz beszélgetni valahova, esetleg elmentek egy koncertre. Csak az létezik, hogy a sárga földig leisszuk magunkat, aztán oda hányunk valahova ahova éppen jólesik... Kérdem én akkor ki a rossz?...
utolsó válasz nagyon jó!!
első éves egyetemista vagyok, és amit tapasztalok az hihetetlen.. a sok 18-20 éves csitri, akik anyuci apuci pénzéből élnek, k.urválkodnak, lenéznek hha nem iszod le magad a naponta(!) lévő kolibuliba, vagy egyetemi klubba magad, és komolyan, ez már nem olyan mint 10 éve!!
uncsitesóim akkor jogra jártak, és ugyanabba az egyetemen, ahol most én tanulok ... teljesen másvolt akkor a színvonal, a közösség, igazi, okos, értelmes, természetes lányokból állt. ma már ez megszűnt, többségük kiröhög h milyen felsőd van, és lenéznek mert nemjársz mayo chixes sz.arokba :) rosszabb mint a középsulis színvonal, komolyan ....
mondjuk, szerintem ez szak függő.
ez a közgazdász/bölcsész/jogász/büfészakok, na oda járnak az igazi buta, beképzelt plázap*csák akik anyuci meg apuci pénzén ülnek (tisztelet a kivételnek)
de pl gondolom én, h egy orvosin, eü szakon, vagy akár a mérnökön nincsennek ilyenek, hiszen félnének hogy később esetleg letörik munka közben a műkörmük, vagy tartanak tőle h túlságosan is "kemény" a suli, nem lehet "kurvulni", és nem lehet minden este halálra inni magukat, mert biztos sok a tanulnivaló ...
de mindegy is, reménykedjünk h ez a sznob réteg idővel kipereg, és nem kapnak diplomát (mellesleg igazságtalanságnak tartom h költségtérítéses szakra szinte mindenki bekerülhet, és tök mindegy mikor végzi el az adott illető a szakot, a lényeg h pengesse ki a pénz)
gyakorlatilag így bárki kaphat diplomát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!