Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ez komoly? Miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez komoly? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
14:00-ra meg volt beszélve az aktuális csajjal egy randi de lemondta mivel túl sokat kell tanulnia holnapra... Hozzáteszem sms-ben pont 2 óra táján. Megkérdeztem tőle, hogy nem csak azért van mert nem akar találkozni meg hogy mondja meg őszintén nyugodtan. A válasza az volt, hogy dehogyis csak tényleg sokat kell tanulnia meg nincs jó kedve..:S Szerintetek?
2010. márc. 10. 17:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát ha azt mondta akkor bisztos ugy van.Különben meg mi honnan a framcból tudjuk?
2010. márc. 10. 17:43
 2/13 anonim ***** válasza:

még h ha igaza is van elég nagy bunkóság volt pont 2 óra körül lemondani, mivel azt tudta h ma sokat kell tanulnia ezért gondolom már napközben is tudta,szóval hamarabb is szólhatott volna,gondolom te meg már ott voltál...am meg szerintem elég hülye kifogás,jobbat nem tudott volna??

sajnállak...de ez tényleg elég nagy parasztság volt a részéről :S

2010. márc. 10. 17:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy tényleg ez történt, de szerintem inkább csak beparázott a randi előtt és könyebbnek látta lemondani. Egyszer velem is történt ilyen, már a randi helyszínén voltam amikor smsben megírta a srác, hogy ő most nem ér rá, ne haragudjak. Később bevallotta, hogy csak nem mert eljönni.
2010. márc. 10. 17:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Én arra akartam utalni, hogy csak szivat engem vagy mire megy ki a játék?... -.-" Nem az érdekel, hogy pl. tényleg tanulnia kell e
2010. márc. 10. 17:46
 5/13 A kérdező kommentje:
Ja bocsi a komment az első válaszolónak szólt. A többeknek köszi:) De akkor sem értem mondjuk mi parázni való lenne rajta
2010. márc. 10. 17:47
 6/13 anonim ***** válasza:

17:45-ös vagyok

mi azt nem tudhatjuk h szivat-e...honnan tudnánk??

de amit az előbb leírtam ez a véleményem róla

2010. márc. 10. 17:48
 7/13 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy azért csinálta volna, hogy kiszúrjon veled. Szerintem csak nem mert végül elmenni rá. Szerintem ha egy lány már szivatásból hív valakit randira, azért a másiknak is kell tennie.
2010. márc. 10. 17:49
 8/13 anonim ***** válasza:

meginnt 17:45ös vagyok

háát lehet h tényleg beijedt,mert elég hülye ez a tanulósdi kifogás

am hány éves a lány??mert ha még fiatal, lehet h tapasztalatlan és még félős is...kituja...:)

2010. márc. 10. 17:50
 9/13 anonim ***** válasza:
*kitudja
2010. márc. 10. 17:50
 10/13 A kérdező kommentje:
14 éves a lány, bár mondhatjuk, hogy 15 (egy hónap múlva)
2010. márc. 10. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!