Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mire gondoljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mire gondoljak?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy férfival. Randizgattunk, nagyon egy hullámhosszon voltunk. Nagyon megfogtam, legalább is biztos voltam benne, és valahogy mai napi azt érzem, hogy nem fog találni még egy olyan lányt, mint amilyen én vagyok. (Ez nem ego, csak voltak olyan témáink és múltunk amit ő a legtöbb [normális] csajjal sosem tud majd elfogadtatni.)

Lényeg: véget vetettem a randizgatásunknak, ugyanis vannak olyan dolgai, ami miatt akár én is bajba kerülhetnék, ezt pedig nem engedhetem meg magamnak egy csillogó szemű férfiért sem.

Nagyon hiányzik... Megbántam, hogy nem megbeszéltem vele a dolgot, hanem egy az egyben szakítottam. Egy ideig nem kerestük egymást, aztán beszéltünk, volt róla szó, hogy újból megpróbáljuk, ő változtat. Elmondtam neki a fenntartásaimat. Jól kezelte és megértő volt. Én pedig elárultam neki, hogy amióta véget ért (nem rég) egy 4 éves kapcsolatom, azóta ismerkedem két sráccal, és hogy jobb, ha erről tud.

Azonban megint nem keres. lehet, hogy meggondolta magát azzal kapcsolatban, hogy újra elkezdjünk találkozgatni, stb.?

Várjam/számíthatok rá, hogy keresni fog?

2015. aug. 21. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Bevallottad neki,egyszerre több vasat is a tűzben tartasz,persze lekoccolt.

Csodálkozol?

Én sem lennék a helyében cserejátékos.

2015. aug. 21. 21:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. De azt hittem, hogy ez az őszinteség majd ösztönzi.
2015. aug. 21. 21:54
 3/3 Blade Bone ***** válasza:
Van akit elriaszt az őszínteség. Bár én úgy gondolom, hogy akit elriaszt, az ő maga sem őszínte.
2015. aug. 21. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!