Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az nagyon szíven ütne titeket, ha egy lány olyat mondana nektek, hogy "Ne haragudj, de soha nem fogok veled járni, mert úgy nézel ki, mint egy hájfejű gnóm! "?
Figyelt kérdés
Elveszne még a maradék önbizalmatok is a lányok felé, ami még volt?2015. aug. 21. 19:59
1/8 anonim válasza:
Már így sincs semmi bizalmam a lányok felé. Nem éreznék semmit. Én már eleve úgy indulok neki a párkeresésnek, hogy akár ez a forgatókönyv is lehetséges lehet. Nem várok el senkitől semmi jót...
2/8 anonim válasza:
Nem igazán. Megmondanám neki,hatfejűnek már néztek, de hátterű gnómnak még nem,és megköszönném az észrevételét.
Ja,és hozzátenném,járni én sem szeretnék vele,nem vagyok oda az ilyen éleslátású hölgyekért, de egy esti ágytornában benne vagyok :D
3/8 anonim válasza:
Én inkább sajnálnám szegényt a rossz ízlése, a vaksága, az elszalasztott lehetősége és a taplósága miatt.
4/8 anonim válasza:
1. Ha egy nő ilyet mondana nekem, akkor valószínűleg a legtöbb is hasonlót gondolna rólam, mert pl. a külső (testalkat, magasság, jóképűség) egy férfin eléggé objektív, tehát a legtöbb ember ugyanúgy látja.
2. Szerencsére magas, jóképűnek mondott és sportos alkatú vagyok, úgyhogy a külsőmre sokkal kevesebb panaszt kapok a nőktől.
6/8 anonim válasza:
Hát ennél azért kíméletesebben is lehet fogalmazni... Bocs, hogy nőként én is válaszolok a kérdésedre, de belőlem csak olyan ember tudná ezt a stílust előhozni, aki a viselkedésével már kiverte a biztosítékot...
7/8 anonim válasza:
nem veszne el. Egyszer volt velem ilyen társkeresőn, kb "mitől lehet egy ilyen ronda pasinak akkora önbizalma, hogy majd én válaszolok neki? " felröhögtem, leugattam, tiltottam.
8/8 anonim válasza:
Attól függ , milyen leanyrol beszélünk . Ha egy különleges leanyrol , kibe szerelmes vagy, akkor nagyon. Velem ez sajnos megtörtént, s utána sokáig nem volt eletkedvem, habár az meg most sincs sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!