Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyajegy az arcán a legjobb, az lehet a szexepilje.
Előadás kérdése csak.
Az egyik kommentelő írta,hogy kisminkelve szép lenne.
Hát ez az.A mai nők már utcára sem lépnek ki smink nélkül.Ez pedig teljesen irreális képet ad róluk.Az nem az ő szépsége,mikor agyon sminkeli magát.
Én épp azt látom, hogy kevéssé használják a smink adta lehetőségeket.
Alkalomszerűen használják és csak elég ritkán megfelelően.
Amúgy meg sztem egy nő igenis sminkeljen és akarjon tetszeni, már ha azt szeretné, hogy nőként kezeljék és nem pedig férfiként/egyedként/munkaerőként,stb.
Nem azt írtam, hogy agyon kell sminkelnie magát, de a szemeit és a száját emelje ki, ennyit tanuljon meg egy profitól, aztán próbálja meg a napi rutin részévé tenni.
Ez nem túlzás egyáltalán.
Még annyit, hogy piszkosul sokat dob egy nőn, ha mosolyog.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Tisztelt # 5-ös (13:46) válaszoló! Ezeket miből szűrted le, hogy kevély és el van szállva magától? (egyébként igaz, csak tényleg érdekelne, hogy miből vontad ezt le egy képből!)
Szerintem gyönyörû nő. A haja, a bôre, a szemei, az ajkai, a fogai, az anyajegyei, a fülei, az orra, stb., még a szemöldöke is.
Látszik rajta, hogy ápolt. Ha sok férfi szerint az ilyen nôk átlagosak vagy csúnyák, akkor milyen nô szép?
Nem igazán tudom elképzelni, hogy ezek a férfiak láttak "szép nőt" smink nélkül..
18/L
Tök mindegy.Ha sminkel,az már nem az ő természetes szépsége.
:)
Persze hogy nem, de ez nem is volt kérdés.
Látszat és láttatás, erről szól a világ és ennek is a csúcsa az ismerkedésben van.
Tudod kik néznek ki természetesen? A férfiak.
nézd meg hogy jártunk: a 80%-unk rondának, kevésnek van titulálva.
Ha természetes szépség lenne a férfiak kívánalma, gyakorlatilag nem léteznének párok ma a világon...
Még te sem tudod,hogy mit beszélsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!