Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy vagytok ezekkel a csajozós dumákkal? (többi lent)
pl.:- Szia! Észrevetted már, hogy nem egyformák a szemeid?
- ???
- Az egyik szebb, mint a másik!
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
Ne haragudj, meg tudnád mondani, hogy írják a telefonszámod?
Szia!
Ne haragudj, de eltévedtem. Meg tudnád mondani merre laksz?
Nincs kedved megszólítani engem?
Megharaptam a nyelvem és "nyaldosnám a sebeimet", ha lenne mivel. Nem tudsz segíteni?
Annyira kívánlak, mint a nehézbúvár a friss levegőt!
ezek nektek bejönnek vagy inkább pofánvágnátok aki így szólít meg ? :) kort is kérek
Ciki, szánalmas. Semmi egyedi nincs benne. Tuti hogy ott hagynám a srácot, ha ilyen szöveggel próbálkozna be. Ha akar valamit mondani, akkor ne olyan szöveg legyen, amit Interneten olvasott és betanulta és ráadásul tök béna meg gagyi. Hanem a saját szavaival szólítson meg, a saját érzéseit mondja el vagy amit akar. A lényeg, hogy önmagát adja, ne egy ilyen gáz szöveget.
20/L
így nem ismerkedek...de azért köszii :D
(2. válaszoló voltam :) )
Férfi vagyok
de ezek kurvä gázak
Hát... nem küldeném el a búsba a srácot, de, nem is rajonganék érte az ilyesmiért.
(Van egy fiú, aki folyton ilyenekkel traktál, már unom szegénykét, és hiába mondtam, hogy nem kérek ilyesmit...)
Nekem is mesterkéltnek tűnnek, azok is. Nem tetszenek, de aki kitalálta, annak azért gratulálok, az egyszeri kreativitásért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!