Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizni fogok egy lánnyal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizni fogok egy lánnyal. Milyen tanácsokat adnátok? 20/f

Figyelt kérdés

Egy kicsit vicces a dolog, mert még sosem randiztam lánnyal. :DD Nem azért, mert a külsőmmel gond volt, hanem mert nem találtam még olyan lányt, akivel el tudtam volna képzelni komolyabb dolgokat, így nem hívtam sosem el lányokat randira, max. egy kólára, ilyenek. :D Most viszont elérkezett ez az idő nálam is. :DD Ma randizom egy lánnyal, és eléggé félek. :DDD

Mit vegyek fel? Szeretem az ingeket, és ahhoz fekete farmert szoktam felvenni, ezek hosszú ujjú ingek, ez így jó lenne? Mit vigyek a lánynak? Én virágra gondoltam. Ja, és még konkrét ötletem nem volt, hogy hova menjünk. Éttermen gondolkodtam, de lehet, azt ő még korainak tartaná. :DD Szeretnék egy sétát is, közben beszélgetni, meghívni fagyizni, ilyenek. Ja, és utolsó kérdés: 2 napos borostám van, borotválkozzak meg?? nagyon jól áll nekem, de nem akarok ápolatlannak tűnni. :) Köszönöm mindenki segítségét! :DD Tudom, előbb is feltehettem volna a kérdést, mert az este a nyakamon van már, de eddig nem volt időm ezt a kérdést kiírni!

2015. aug. 19. 16:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát figyelj,a lány milyen személyiségü?
2015. aug. 19. 16:17
 2/16 anonim ***** válasza:
28%

A lányok szeretik a borostát, az maradjon nyugodtan.

Az ing is jó, farmerrel. Csak nyugodj már le egy kicsit. :D

2015. aug. 19. 16:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Sztem nem kell borotválkoznod ,nézd csak Éjjelnappal Bp Marci is elég bozontos , :D mégis nők bálványozzák nem de!
2015. aug. 19. 16:18
 4/16 anonim ***** válasza:
41%
De ing az jo ötlet ha jobb idö lenne ujjatlan polo,triko :D sok szerencsét 15/f
2015. aug. 19. 16:20
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :D megpróbálok lenyugodni :D
2015. aug. 19. 16:38
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Ujjatlan póló vagy trikó??? Te jó ég... Nem strandra készül, hanem randira.

Azért én megborotválkoznék.

Nincs annál lehangolóbb, mikor a pasi megérkezik, és benyögi, hogy "micsinájjunk".

Üljetek be egy normálisabb cukrászdába.

2015. aug. 19. 16:48
 7/16 anonim ***** válasza:
41%
Egy bugyit huzz a fejedre mert rossz az idő,mást semmit,ha szégyenlős vagy akkor egy zoknit a farkadra,ennyi,a lánykák így szeretik.
2015. aug. 19. 17:00
 8/16 anonim válasza:
A borosta és öltözék tökéletes. Az idő miatt félek nem lenne tökéletes kint tölteni a randit, viszont egy kedves cukrászda jó hangulattal megfelel. Nyugodj le, legyél önmagad, és próbálj kikapcsolódni. Nem tudom milyen a lány, de a nők szeretik ha meghallgatják őket. Szerintem első randira ajándék nem fontos. Próbáld megnevettetni, és mesélj neki magadról is. Sok sikert :)
2015. aug. 19. 17:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Majd ird le mi történt,hogy ment :D
2015. aug. 19. 17:47
 10/16 anonim ***** válasza:
Az ing az jó, de ne rövid ujjú legyen, hanem hosszú és azt tűrd föl! A borosta engem pl. nem zavarna, de minden lány nevében nem tudok nyilatkozni. Szerintem virágot ne vigyél, én biztos nem szeretném, mert akkor egész randi alatt tartogathatom meg csak útban lenne, ha beülnénk valahova. Szerintem a séta és a fagyi jó ötlet, nekem tökéletes lenne egy első találkozásnak. :)
2015. aug. 19. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!