Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi van? Leginkább lányok válaszát várom. 26/f
Nem egy bonyolult történet, holnap ha minden igaz ki is derül mi van, csak bssza a csőröm, meg aztán ki tudja, lehet mondtok valami okosat.
Van egy csaj, melóban folyamatosan egymás vérét szívjuk, simul, tapiz, odajön ok nélkül, beszólogat én meg elküldöm a pcsába, volt, hogy megvárt meló után együtt mentünk haza, bármiről lehet vele beszélgetni bár elég idióta.
Egész jó haver. Nem több.
Nemrég megbeszéltünk egy hiánypótló (nem, nem azt) programot, viszont azóta nem tudtunk találkozni, húlyén jött ki a beó.
Ráírtam facebookon, hogy mi van, zsírozzuk le a programot 3x is, de nem válaszol semmit.
Azóta 1x voltunk egy műszakban, meg párszor volt fél óra átfedés és úgy viselkedik mintha mi sem történt volna, meg sem említi, hogy ráirtam, vagy, hogy mi lesz a programunkkal.
Ugyan úgy viselkedik mint előtte.
Nagyon zavaró, illetve fura.
Holnap nem tudom dolgozik-e, de ha igen, akkor rákérdezek már mi van, mert így nagyon nem tudom hova tenni a dolgot.
Szerintetek?
Oké, értem a célzást, soha nem is tagadtam :)
Amúgy szerintem azt hiszi akarok tőle valamit és bepánikolt... pedig nem.
De akkor miért nem beszéli meg? Minden más téren rohadt közvetlen. Nem értem.
"Van egy csaj ... simul, tapiz..."
Hú, nem semmi csajok dolgozhatnak nálatok! :-)
Mért írod a párkapcsolati kérdések közé, ha haver és nem több?
Miért privizgetsz neki, meg csábítgatod, ha zavar a közeledése?
Ahogy nem vagy tisztában magaddal, ő ugyanúgy nincs tisztában veled.
Kéne tudnod, mi a vágyad, terved vele, és azt kinyilvánítani. Akkor majd szépen kiokumlálja, akar-e veled tartani abban vagy sem. Különben az idők végezetéig zavarhatjátok egymást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!