Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/56 A kérdező kommentje:
és hogy kicsit egyértelműbbé tegyem nem dvdzni akarnak
2010. márc. 9. 20:22
33/56 anonim válasza:
Zavar ha a szobádban kötnek ki,kikötözlek bárhová ahova akarod?!:D
34/56 anonim válasza:
ez telleg te vagy. ill ha neten, publikus oldalon fent lenne a kep, itt lenne talalat: [link]
hat hogyis mondjam... en is megdugnalak, olyan kis egzotikus vagy :))
36/56 anonim válasza:
Kiegészítés: persze a személyiséged is a külsődhöz mérhető.A külső nem minden :)
37/56 anonim válasza:
Ahogy elnézem előbb a halál randizna veled, te leukémiás diétareklám.
38/56 A kérdező kommentje:
már elnézést de nem diétázom
lehet hogy te még a víztől is hízol de én ehetek rendesen mindig ilyen voltam
2010. márc. 9. 21:13
40/56 anonim válasza:
Semmi nőies nincs az alakodban, deszka vagy. Szeretem a vékony csajokat, de azok nőiesebb kategóriába tartoznak és nem pasi testük van. Az arcod nem rossz. F/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!