Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/56 anonim válasza:
Miből gondoljátok,hogy ez nem Ő!Mindenkiről készülhet profi kép!Amúgy nagyon szép vagy, de nem randiznék veled, mert lány vagyok!
12/56 anonim válasza:
Háát ha te vagy rajta akkor simán:D
14/56 anonim válasza:
tényleg szép vagy, de kotve hiszem hogy ez Te lennél. Bizonyitando, hogy ez mégis te vagy, rakj fel egy masik képet is magadrol!
15/56 anonim válasza:
randiznék, amugy hány éves vagy ?
16/56 anonim válasza:
Ennek a lánynak nagyon szép arca van,valószínű fotózzák a profik.
17/56 anonim válasza:
Szia!
Szerintem szép vagy, de nem randiznék Veled, mert kapcsolatban vok.
18F
18/56 anonim válasza:
Ha tényleg te vagy rajta akkor énis:D
de akkor írj hee:D
19/56 anonim válasza:
Képen lévő lány valoszinuleg egész életében pozitív visszajelzéseket kapott.
Tehát teljesen tisztában van vele hogy a férfiak randiznának vele.Ebből arra következtetek hogy ha te vagy akkor csak azért tetted fel hogy dicséreteket kapj vagy nagyon komoly önértékelési problémáid vannak.
20/56 anonim válasza:
Szerintetek tetszem neki? Vagy miért néz mindig engem?
Írjatok erre a kérdésre légyszi válaszokat,kicsit lejjebb van,keressétek meg!!!Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!