Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le?

Figyelt kérdés
A szitu: néha a buszon mellém áll egy csaj. Egyáltalán nem ismerjük egymást, csak így ,,látásból", és nagyon bejön. Szerintetek hogyan szólítsam le? Tudom hogy ez a klasszikus kérdés, de van nekem van valamennyi önbizalmam, csak kíváncsi vagyok, ti hogyan csinálnátok. Ha kérhetem normális válaszokat. Köszi :D
2010. márc. 9. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Szia,

Megéheztél egy farokszendvicsre?

2010. márc. 9. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ajjjj az első válaszoló-.-

pl kérdezd meg mennyi az idő vagy esetleg kérdezd meg h ez a busz ugye a (pl ) bartók béla utca felé megy?

onnantól már kérdezheted hogy ő is ott száll e le stb.

17f

2010. márc. 9. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:

17:14

ki volt írva, hogy normális válaszokat b+ olvass előbb!

2010. márc. 9. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg mennyi az idő, tudom hogy ősrégi de jó indítás.Ezután mondd pl azt hogy de jó lenne már hazaérni mert hulla fáradt vagy és kérdezd meg milyen volt a napja.Ja és mutatkozz be neki.Ez után sima ügy.

L18

2010. márc. 9. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Helló,elhagytam a telefonszámom,ide tudnád adni a tiedet?
2010. márc. 9. 17:19
 6/8 A kérdező kommentje:
igen, köszi, de az a baj, hogy általában reggel látom és nem suli után. további 5letek?
2010. márc. 9. 17:43
 7/8 Rubi Kon ***** válasza:

Kérdezd meg melyik suliba jár, merthogy minden reggel látod, de hazafelé soha, pedig jobb lenne akkor találkozni.

Mindegy igazából hogy mit mondasz, csak ne légy mufurc viszont légy magabiztos, határozott! Ha megszólítottad és válaszolt stb már könnyen fog menni. Én csomószor beszélgetek így emberekkel a városban ha unatkozom és nincs olvasnivalóm, nem csajozási szándékkal és tényleg bárkivel. Az is jó ha ezt begyakorlod olyan idegeneken, akiket nem szednéd fel. Pl 60 éves bácsi, aztán 40 éves anyuka haladsz lefelé 30 éves faszi... de akárki megfelel.

HA lenne önbizalmad, akkor már rég tudnád, hogy nem az számít mint mondasz és már rég leszólítottad volna.

2010. márc. 10. 01:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Ülj le mellém,

Valamit mondok,

Szomjas vagy látom,

Egy üveg bort kibontok, FIGYELJ!!

2010. márc. 16. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!