Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan férfi, aki szeret udvarolni, és szereti a romantikát?

Figyelt kérdés

Mostanában mindenkivel azt tapasztaltam, hogy valamennyire próbálják magukat emberelni, de ezek csak hamis bókok meg próbálkozások, valójában minél előbb szexet akarnak...

19/L

2015. aug. 15. 19:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Akkor hol kéne a romantika???miben hiányolod?mesélj!hátha a vadkanok tanulnak belöle .
2015. aug. 15. 21:08
 22/26 A kérdező kommentje:
Pont ez az. Hogy egy kapcsolatnak nem csak a szexről kéne szólnia szerintem, hanem a közös programokról is.
2015. aug. 15. 21:10
 23/26 anonim ***** válasza:
Így igaz ,jól gondolod,én nem vagyok romantikus de a többivel egyetértek,mondjuk egy esti séta is lehet romantikus,kinek mi vagy egy éjszakai vornyítozás az ablakod alatt,mint a filmekben az is lehet romantikus ,ha azt bírod ,ha nem akkor max nyakonöntöd a bilivel a szerenádost
2015. aug. 15. 21:21
 24/26 A kérdező kommentje:
Még ha rémes hangja lenne, akkor is nagyon értékelnék egy ilyet :D
2015. aug. 15. 21:23
 25/26 anonim ***** válasza:
A mai 20 évesek inkább félholtra iszák magukat és pocsékul viselkednek,de ha elkapsz egy olyan élőholtat akkor kérd meg szerenádozzon neked egyett,inkább , mint degeszre tömje magát a makDonáldszba,ez egy másik amit nagyon tudnak.
2015. aug. 15. 21:28
 26/26 anonim ***** válasza:
#17 privátban? Életemben nem beszéltem még ilyen nevű felhasználóval privátban.
2015. aug. 15. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!