Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak vagy mit mondjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vagy mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Szóval..van egy fiú aki korábban nagyon érdeklődött irántam és járni is akart de én azt mondtam neki h még most nem.

Ez kb 2-3hónappal ezelőtt történt.

De mostmár nem naon érdeklősik és sztem már kiszeretett belőlem .

Most már szeretnék vele járni csak így h ő már nem akar semmit mert már elfelejtett mit mondak neki v mi csináljak?(bocsi az összevisszaságért de annyi gondolat kavarog bennem):S

2010. márc. 8. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy csomó mindenki szokott ilyen kérdést feltenni de mindegyikre az a megoldás hogy személyesen beszélgetni vele.

Esetleg a beszélgetés előtt utánaérdeklődsz hogy mit csinál mit szeret és csinálsz egy olyan helyzetet hogy beszélgetésbe elegyedhess vele.Aztán adná magát minden más

2010. márc. 8. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát igen,személyesen érdemes megbeszélni.

Kérdezd meg,hogy lenne-e esélyed.

2010. márc. 8. 19:00
 3/3 A kérdező kommentje:

okés:D

köszi a válaszokat

2010. márc. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!