Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeknek az instagramos lányoknak miből van ennyi pénzük drága ruhára, autóra, szórakozásra?
Nem értem egyszerűen. Ennyi gazdag húszonéves lány él ma Magyarországon, főleg Budapesten? A szüleik támogatják őket ezen az életszínvonalon? De ennyi ember tudta magát megszedni az elmúlt 25 évben hogy a 18-20 éves lányának néhány éves Minit vásároljon,hogy több százerzes ruhákba járassa őket, éttermek-starbucks, tengerparti nyaralások.
Másból lenne ez a pénz? Ezek a márkásnak hitt cuccok csak ügyes replikák?
Közben mindennapra jut egy kérdés amiben a 200.000 bruttó bér már igazán jónak számít. De annyiból nem lehet igy élni, na meg több milliós stílusautót vásárolni és fenntartani.
Kik ezek és mi ez az egész?
Kedves 10 igazad van! Ha a szülő nagyon jól keres akkor sem fog a lányának milliókat adni táskákra és napszemüvegre. A nagyon gazdagok pedig elég anyagiasak igy nem szeretik ok nélkül költeni a pénzüket.
Aki pedig megdolgozik érte napi 10 órában sokkal nehezebben adja ki a kezei közül a pénzt mint aki csak összekurvicálta pár óra alatt.
Én sem azt mondtam, hogy nincsenek gazdag családból származó lányok instan. Csak, hogy abból a rétegből, amirol beszélünk jóval több a ribi :D Az viszont tény, hogy igazan gazdag szülőknek ez az egész aprópénz.
"Aki pedig megdolgozik érte napi 10 órában sokkal nehezebben adja ki a kezei közül a pénzt "
Előre proletárok! Aki napi 10 órában robotol nem csak azert nem vesz LV táskát mert nehezen adja ki rá, hanem mert soha a budos eletbe nem lesz rá pénze:D
Amúgy a kérdező irigy, én meg csak elkeseredett a ribiség miatt, ha belegondolok a támogatós nyaralasokba, de nem fogom toluk irigyelni :D
Amúgy engem is érdekel, hogy a négymillió koldus országában hogy a francba van ennyi jómódú csaj, akiknek sok esetben még milliós kocsijuk is van?!...
Vegyük alapul az árufeltöltők fizetését példának, havonta 60-70 ezer ft kb... Senki ne mesélje már be nekem, hogy ilyen fizukból fizetik ki a drága dolgaikat...
Mert nem az ő pénzük.. akik általában kiadnak ennyi pénzt egy nőre azok nem 30 év körül fognak mozogni:) hanem feljebb.. nekik viszont a fiatal lányok a bejövők, mert szépek, illegetik magukat, és pénzért megcsinálnak bármit.. aztán telenyomják az instagram-ot, facebook-ot hogy nekik mennyire bejött.. ékszerek, ruhák, nyaralás stb. ennyi az egész:)
tisztelet a kivételnek, aki tényleg megteheti ezeket a dolgokat, de sokan vannak az előbbiekből
Eléggé beszűkültél az instagramra.
"Ha a szülő nagyon jól keres akkor sem fog a lányának milliókat adni táskákra és napszemüvegre." Nem tudom, te írtad-e, vagy egy másik válaszoló, de ezzel tökre nem értek egyet. Akár szegény, akár gazdag a szülő, csak a jót akarja a gyerekének, azt pedig ő döntse már el, hogy mit ad meg neki.
A másik meg, teljesen mindegy, hogy igazából miből tartja fenn magát a fiatal, 21-2 éves ember, mert nem te, nem mi éljük az életét.
*Piroska és oltás*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!