Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeknek az instagramos lányoknak miből van ennyi pénzük drága ruhára, autóra, szórakozásra?
Nem értem egyszerűen. Ennyi gazdag húszonéves lány él ma Magyarországon, főleg Budapesten? A szüleik támogatják őket ezen az életszínvonalon? De ennyi ember tudta magát megszedni az elmúlt 25 évben hogy a 18-20 éves lányának néhány éves Minit vásároljon,hogy több százerzes ruhákba járassa őket, éttermek-starbucks, tengerparti nyaralások.
Másból lenne ez a pénz? Ezek a márkásnak hitt cuccok csak ügyes replikák?
Közben mindennapra jut egy kérdés amiben a 200.000 bruttó bér már igazán jónak számít. De annyiból nem lehet igy élni, na meg több milliós stílusautót vásárolni és fenntartani.
Kik ezek és mi ez az egész?
Jóképű, gazdag pasijuk lóvéjából...
Vagy vegyük pl Andy Vajna esetét, na ott is ilyesmiről van szó...
Ne becsüld le a turkálókat és az eBay-t meg a hasonló oldalakat. :-)
Nekem is vannak olyan cuccaim, amikhez olcsón jutottam hozzá, de csak mert nem normál boltban vettem meg felvert áron, hanem utánajártam alaposan. :-) Persze van, akinek meg telik, mert olyan a családja, nem sajnálják.
400.000 Balenciaga táska
Iphone 6
Napszemüvegek 60.000-100.000
Mini 2.000.000-4.000.000 használtan is
szórakozás,éttermek,divat kávék,utazások
A szülei milliókat keresnek hogy tudják ezt biztosítani?
Melyik az a pasi aki ennyit pénzt ad? Mennyit keres ..
Jó van az Andy Vajna meg még egy páran de ne őket vegyük most, ezekből a lányokból tele az instagram.
irigykedsz?
honnan van pénzük? szülők, pasik, nagyszülők, rokonok, stb... egyébként meg az, hogy valakinek van egy márkás táskája nem jelent semmit (mi amikor kint voltunk parndorfban 50-70%os michael kors leárazás volt, ami már elérhető ár...), telefont részletre is lehet venni ami úgy nem akkora kiadás, napszemüvegek lehet évek alatt gyűltek össze.
látom kiszúrtad a lényeget.
azt is meg lehet venni akciósan, lehet valaki beáldoz 100ezret egy táskára, ha tényleg akarja, nem muszáj 400ért megvenni rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!