Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez vicces becenév?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez vicces becenév?

Figyelt kérdés

Nos... A barátnőm mindig azt mondja nekem, hogy én vagyok az ő "honvédje" :)

A barátnőm székely, én magyar.

Van egy Kárpátia szám, Ott ahol zúg az a négy folyó, abban van, hogy: "Honvéd áll a Hargitán."

És ő mindig így hív engem, mert a Kárpátia zenéket is imádja :DDD

Szerintetek egy poénos kicsit?:P

(Jah és Hungarista vagyok, meg a barátnőm is eléggé Jobbos :D)

2010. márc. 8. 15:13
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:

Cigány :D

Gáz-riasztó fegyver ajánlatos.

19 ezerért hozzájutsz egy hatlövetűhöz.

5 ezer egy engedély meg pár papír.

2010. márc. 8. 16:32
 52/61 anonim ***** válasza:
Én Bakámnak hívtam , ő pedig Babámnak engem. Szeretem a régies megnevezéseket.
2010. márc. 8. 16:36
 53/61 anonim ***** válasza:
Khöööm:D Van itt a közelben egy vadászbolt és fegyverműves:D Vagy kölcsönkérek egy viperát:D.
2010. márc. 8. 16:36
 54/61 anonim ***** válasza:
Péntek Fehérvár. Piactér.Barátomhoz mentem Le akart húzni cigivel. Monsom a-a nem bagzom. Erre rángatott meg hőbörgött. Mondom hagyjon már békén. Mondjuk nagyon megijedtem. Nem volt arra épp senki. Aztán. elkezdi megver.Na akkor ijedtem meg. a tárcám am a táskám aljában csak 2 ezer volt a zsebembe. elkezdi látta, mikor előkészítettem, mert lesett.Én hülye úgy megijedtem.Mikor elmeséltem barátoméknak,mondta is,hogy legközelebb fussak el, vagy van ott egy hungarista kocsma, fussak be. De jajj hogy tudok megijedni egy ci... asszonytól?ne hülyézz le:D
2010. márc. 8. 16:40
 55/61 anonim ***** válasza:
A székelyek nem magyarok?Úgy tudom azok!
2010. márc. 8. 16:44
 56/61 A kérdező kommentje:

Tudom. Székelyek úgyanúgy magyarok, de hát ők Erdélyben élek (nyugalom... nem szkinhed vagyok aki "jajj bügös román" kifejezést használja).

Ajánlom mindenkinek a Röhm esetleg Walther gáz-riasztó fegyvereket. De akár Keserű művek.

Igazán nem drágák. 19-45 ezerig vannak az áraik, MKH kártyával, 5000 forintba kerül kb meg pár papírba, hogy hordhasd is (ha nincs priuszod).

Kocsiba kell mindig egy viperát tartani (nálam természetes), zsebbe egy boxert, vagy egy gázpisztolyt.

2010. márc. 8. 18:23
 57/61 anonim ***** válasza:

barátom bátyjának van viperája.

Barátom meg szokott hordani bicskát- Egyszer elmesélte. hogy jött egy nagy darab cigus szatyorral kezébe gondolta na ez betámadja.Köszön barátomnak. Barátom jól megszorítja a kezét nem ijedt meg tőle. kérdezi tőle kell e teló mondja nem mert nincs pénze. meg hogy van e teloja mondja van. erre a cig. Mutasd Meg barátom meg dehogy mutatom te igénytelen. aztán elment. Azt mondják nem szabad megijedni de... Van amikor ez nem jön be.Mondjuk barátom nem az az ijedős, meg az a ropi alkat.

2010. márc. 8. 18:31
 58/61 A kérdező kommentje:

Nekem egyik bátyám ilyen.

Vasutas, de egyszer egy elég rasszista kalauz haverjával rá akarták zárni a hangoskodó cigány családra (voltak vagy 15en) egy vagont, amibe csak ők voltak.

Nagyot nézett a sok retek :D

2010. márc. 8. 18:36
 59/61 anonim ***** válasza:
Ez jóó:D Amúgy a normálisokkal nincs bajom, ott a faluban mikor mondtam szülinapom van vettek nekem tortát, meg meghívtak erre arra de az ilyen retkeket kiirtanám a piába
2010. márc. 8. 18:44
 60/61 anonim ***** válasza:

Gerápppáááá???

Annyira magyar vagy, hogy angolul se tudsz ugyanis ez a szlogen is James Browntól van és akcentussal ejti ki... nézz utána te atommagyar.

2010. márc. 14. 21:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!