Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez vicces becenév?
Nos... A barátnőm mindig azt mondja nekem, hogy én vagyok az ő "honvédje" :)
A barátnőm székely, én magyar.
Van egy Kárpátia szám, Ott ahol zúg az a négy folyó, abban van, hogy: "Honvéd áll a Hargitán."
És ő mindig így hív engem, mert a Kárpátia zenéket is imádja :DDD
Szerintetek egy poénos kicsit?:P
(Jah és Hungarista vagyok, meg a barátnőm is eléggé Jobbos :D)
5:34 Igen, székely a csajom, én meg magyar vagyok. Határtól nem messze lakom.... Ezért sokat is járok át Erdélybe :)
Ennyit erről...
Hargita nagyon gyönyörű...
De amúgy, Parajdon a sóbánya jee... Van ott valami gyógyfürdő. Nagyon kemény, ráfekszel és fent tudsz maradni a vizen a sok só miatt :)
Én sokat vagyok kint főleg nyáron. Szívből remélem, hogy kijutsz. Én szeretem bejárni azokat a területeket, amit Trianon vett el tőlünk. De Felvidékre hosszú évek óta nem megyek ki, már hányingerem van tőlük.
Én esküszöm neked, Tokajba drágábban mentem ki 5 napra, mint Erdélybe Budapestről több mint 2 hétre, de komolyan (BP-n szoktam lenni sokat).
Am hallgasd meg ezt a számot: Tamás Gábor- Ó Erdély szép hazám.
Nagyon szép zene.
Barátnőm is mindig hallgatja :D
Vonattal menjetek ki.
Olaszországba is nagyon olcsó a jegy, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!