Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez vicces becenév?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez vicces becenév?

Figyelt kérdés

Nos... A barátnőm mindig azt mondja nekem, hogy én vagyok az ő "honvédje" :)

A barátnőm székely, én magyar.

Van egy Kárpátia szám, Ott ahol zúg az a négy folyó, abban van, hogy: "Honvéd áll a Hargitán."

És ő mindig így hív engem, mert a Kárpátia zenéket is imádja :DDD

Szerintetek egy poénos kicsit?:P

(Jah és Hungarista vagyok, meg a barátnőm is eléggé Jobbos :D)

2010. márc. 8. 15:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Csávó vagyok te análhuszár...
2010. márc. 8. 16:00
 42/61 A kérdező kommentje:
Egyébként azért kommunistáztam le az egyik gyíkot, mert a Youtube.com-on van egy gyík "anarchista-kommunista" aki már azért odamondta nekem "ennyit értnek a nyilas tahók, írni sem tudnak" mert 1 K betűt írtam az L helyén... Részletek :D
2010. márc. 8. 16:03
 43/61 A kérdező kommentje:

5:34 Igen, székely a csajom, én meg magyar vagyok. Határtól nem messze lakom.... Ezért sokat is járok át Erdélybe :)

Ennyit erről...

2010. márc. 8. 16:04
 44/61 anonim ***** válasza:
De szeretnék egyszer eljutni Erdélybe.
2010. márc. 8. 16:12
 45/61 A kérdező kommentje:

Hargita nagyon gyönyörű...

De amúgy, Parajdon a sóbánya jee... Van ott valami gyógyfürdő. Nagyon kemény, ráfekszel és fent tudsz maradni a vizen a sok só miatt :)

2010. márc. 8. 16:13
 46/61 anonim ***** válasza:
75%
Fuuu:)Ne fájdítsd a szívem:) Esküszöm összegyűjtünk annyit barátommal , és kimegyünk:) Ha csak 1 2 napra is.
2010. márc. 8. 16:16
 47/61 A kérdező kommentje:

Én sokat vagyok kint főleg nyáron. Szívből remélem, hogy kijutsz. Én szeretem bejárni azokat a területeket, amit Trianon vett el tőlünk. De Felvidékre hosszú évek óta nem megyek ki, már hányingerem van tőlük.

Én esküszöm neked, Tokajba drágábban mentem ki 5 napra, mint Erdélybe Budapestről több mint 2 hétre, de komolyan (BP-n szoktam lenni sokat).

Am hallgasd meg ezt a számot: Tamás Gábor- Ó Erdély szép hazám.

Nagyon szép zene.

Barátnőm is mindig hallgatja :D

2010. márc. 8. 16:19
 48/61 anonim ***** válasza:
Köszönöm, kedves vagy! Itt is vannak szép helyek(Veszprém) Barátom meg Fehérvártól 40 km re lakik. Ott közel a Vértes, 2 éve adtak át egy mezítlábas parkot. Azért mezítlábas, mert 21 féle járófelület van. Nyáron amúgy is gondolkoztunk, hova menjünk. Mivel még főállásban egyikőnk sem keres így összespórolnánk olcsón ki lehetne menni. bátyjáék 13 ból kimentek Velencére(másfél nap) csak a busz.Erdélybe is biztos indítanak ilyen kirándulásokat nem?
2010. márc. 8. 16:23
 49/61 A kérdező kommentje:

Vonattal menjetek ki.

Olaszországba is nagyon olcsó a jegy, meg ilyenek.

2010. márc. 8. 16:25
 50/61 anonim ***** válasza:
Vonat szerintem is olcsóbb.De én azóta nem utazom vonattal, miután betámadott egy....Had ne mondjam ki.. De szerintem sejted
2010. márc. 8. 16:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!