Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírhatta el magát?
Előre is elnézést, picit hosszú lesz!
Randizgatni kezdtem egy sráccal, elég kedves, és normális, jófej srác. A munkahelyünkön ismerkedtünk meg, igaz már régóta láttuk egymást de csak 1 hónapja alakult úgy hogy elkezdtünk beszélgetni, mert teljesen más részen dolgozunk és a munka közti szüneteink sem egy időben vannak. A srác nekem nagyon szimpatikus lett, látom rajta hogy tetszem neki, és nekem is tetszik, bár picit félénk, egy közös kolléganőnk is mondta hogy ha akarok tőle valamit, kezdjek én, mert ő sosem fog mert félénk, de bízzak benne mert hamar feltud oldódni, csak a kezdés a nehéz.
Elhívtam egyszer munka után valamerre, és jött velem szívesen. Aztán már ő kezdett el hívni randikra. Most voltunk túl a 3. randinkon, nem részletezem mi volt eddig. A mai napon strandon voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, és utána is elmentünk egyet kajálni meg sétálni, aztán autóval haza hozott engem kb másfél órája, még egy picit beszélgettünk a házunk előtt lévő játszótéren egy padon, behívni nem akartam, mert pár rokonunk is itt vannak és nem akartam rögtön szegény srác nyakába varrni mindenkit még. Aztán ugye összebújtunk beszélgettünk a dolgokról hogy neki eddig miért nem volt barátnője, meg hogy kövérebb volt jóval, és senkinek nem jött, be sosem csókolózott még, a lányokkal akikkel jól kijött csak barátok voltak és csak puszi volt a maximum amit adott egy lánynak. Én kérdezősködtem ennyit a múltjáról és furdal is a lelki ismeret miatta, mert rosszul eshetett neki. A lényeg az hogy amikor mondta hogy még nem volt nője, és még sok mást amik közt az is ott volt amit leírtam, többször láttam hogy szomorúság tört rá, és eléggé rosszul érezte magát, kínosnak gondolta a helyzetet vagy nem is tudom.
Akkor ugye én adtam neki egy szoros ölelést, eddig a strandon is csak csipkedtük egymást meg csak átkarolva voltunk, de most ölelkeztünk először igazán. Akkor nagyon hozzám bújt, jó szorosa átölelt, viszonozta is neki mert nekem is ugyanolyan jól esett. Aztán éreztem hogy mintha sírna, meg picit szipogott is. Amikor abbahagytuk az ölelkezést láttam hogy könnyes a szeme de leplezte. Akkor ugye neki már mehetnéke volt, meg én is már mentem volna be a házba a dolgomra. Akkor elköszöntünk 2 puszi de én adtam neki a szájára is amit viszonzott. Láttam hogy tetszett neki, aztán hirtelen elcsattant az első csók is :)
Utána ment az autó felé mert picit messzebb állt meg mert csak ott volt hely, és amikor bementem a kapun egy kis résen még kinéztem és láttam hogy nagyon elkezdett sírni. Akkor megijedtem, egy kicsit gondoltam rá hogy gyorsan odaszaladok hozzá, de nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni meg közbe anyám is hozzám szólt, aztán végül eldöntöttem hogy gyorsan elé megyek, de akkor már elhajtott az autóval. Fél órája beszéltem vele telefonon egy picit akkor rákérdeztem de csak annyit mondott hogy ő sem tudja, és terelte a témát. Nem értem most őt, mondta hogy fáradt és szeretne pihenni mert holnap reggel megy dolgozni mert őt csak a mai napra engedték szabira.
Nem értem miért írta el magát, most nem tudom mit gondoljak hogy azért mert meghatódott és nagyon szeret, vagy bűntudata van azért mert nem volt lánnyal és fél attól hogy én is kikosarazom őt?
Nem értem, aki tud segíteni azt megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!