Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én sem zárkózom el, de nagyon kicsi a sikerrátája.
Leginkább azzal találkozni, h az emberek (általam a nők kerülnek nagyító alá) csesznek kitölteni egy adatlapot. Leíráshoz is csak vagy valami okoskodó verset, idézetet tesznek be, amitől az emberek többsége már hányingert kap, vagy simán csak annyit írnak, h így nem lehet leírni, ha felkeltette az érdeklődésed, akkor írj rá és ismerd meg.... kösz, ezzel aztán rohadtul felkeltette az érdeklődést.... főleg, ha még normális fotó sincs fent (már, ha feltöltött egyáltalán). A legnagyobb cink, ha a képek alapján és adatlapja alapján sem derül ki a súlya, alkata. Mert legyünk őszinték, a legtöbb pasi nem akar kövér nőt magának. Én pl. tudom, h a sex nekem csak vékony, vagy max normál súlyú nővel élvezetes. Én ilyen ember vagyok. Kár időt, energiát és érzelmeket pazarolni mindkét félnek, ha előre tudni, hogy nem fog működni a kapcsolat. 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!