Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire vagytok nyitottak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok nyitottak az internetes ismerkedésre?

Figyelt kérdés

2015. aug. 4. 23:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az eddigi kapcsolataim netes ismerkedésből alakultak ki. Abszolút nem zárkózom el előle, szerintem a mai világban jó lehetőség.
2015. aug. 5. 12:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Én sem zárkózom el, de nagyon kicsi a sikerrátája.

Leginkább azzal találkozni, h az emberek (általam a nők kerülnek nagyító alá) csesznek kitölteni egy adatlapot. Leíráshoz is csak vagy valami okoskodó verset, idézetet tesznek be, amitől az emberek többsége már hányingert kap, vagy simán csak annyit írnak, h így nem lehet leírni, ha felkeltette az érdeklődésed, akkor írj rá és ismerd meg.... kösz, ezzel aztán rohadtul felkeltette az érdeklődést.... főleg, ha még normális fotó sincs fent (már, ha feltöltött egyáltalán). A legnagyobb cink, ha a képek alapján és adatlapja alapján sem derül ki a súlya, alkata. Mert legyünk őszinték, a legtöbb pasi nem akar kövér nőt magának. Én pl. tudom, h a sex nekem csak vékony, vagy max normál súlyú nővel élvezetes. Én ilyen ember vagyok. Kár időt, energiát és érzelmeket pazarolni mindkét félnek, ha előre tudni, hogy nem fog működni a kapcsolat. 30/F

2015. aug. 5. 13:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is nyitott vagyok rá.:) Főleg ezen az oldalon mert seki sem ismer. 17/L
2015. aug. 5. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!