Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oldalakat ajánlanátok internetes ismerkedésre? 18/F
Sziasztok!
Élőben nem nagyon megy az ismerkedés, gondolom azért, mert kicsit félénk vagyok és ezért nehéz nyitnom új embereknél, meg ritkán járok el olyan helyekre ahol könnyebb ismerkedni.
Ezért kipróbálnám a netes ismerkedést, viszont nem nagyon tudom, milyen oldalakon tudnék ismerkedni hozzám hasonló helyzetben lévő lányokkal...
Tinder jutott az eszembe, de annak elég rossz a híre.
Legjobb ötletem talán ez az oldal lenne, tehát ha lenne itt olyan korombeli kedves aranyas lány, aki szívesen ismerkedne nyugodtan írjon :)
De az oldalötleteket is megköszönném :)
Sajnos itt nem lehet ismerkedni már :/
De ismerős érzés, én is kíváncsi vagyok a válaszokra..
18/F
www.sharedtalk.com
Itt mindenhonnan vannak emberek (nemzetkozi) es az a lenyege, hogy beszelgethess olyanokkal, akik nyelvet tanulnak, megadod hogy te milyen nyelveket beszelsz jol, es hogy milyeneket tanulsz, es a gyakorlas alapbol jo urugy hogy beszelgess valakivel.
Raadasul mivel mindenki legalabb ket nyelven beszel, hatekonyan kiszuri az idiotakat.
oldalak? [link]
(google első találat).
Viszont ha csak nem rendelkezel nagyon jó fizikai paraméterek (testsúly, magasság, kép, ilyesmi), akkor a virtuális térben nehezebben fog menni, mert itt sok fontos dolog nem megy át (pl. testbeszéd, figyelmesség, ilyenek), de közben meg sokkal nagyobb férfiáradat zúdul rá a nőkre, és ebből a tömegből ki kell tűnnöd kb. 1-2 mondat alatt a bemutatkozásoddal vagy az első leveleddel.
Egyébként a fizetős oldalakon egy picit jobbak az esélyeid, mert az már eleve egy erős szűrés a szándékot illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!