Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek szexi ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek szexi ha egy fiú depressziós?

Figyelt kérdés
Ha olyan hideg, férfias, komoly, nem szeret nevetni, de nagyon jókat lehet vele beszélgetni és nagyon helyes.
2015. aug. 3. 10:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez zárkózott, befelé forduló személyiség, amit te leírsz, NEM DEPRESSZIÓ!!!

Amit kimásoltam, az nem a sztereotípia, hanem a tünetek, amiket te "szexinek" látsz.

7-es voltam.

2015. aug. 3. 10:27
 12/17 A kérdező kommentje:
9: Szerencsés vagy..:) Szerintem jó dolog, de itt nem teljesen a 100% depresszióra gondolok, hanem ahogy a kérdésben is van. Bátyám barátnője is ilyen, mióta Pesten lakok többször találkozok vele, és kellemes társaságnak gondolom. Nyomott, mély, sötét, nagyon jót lehet beszélgetni vele, nagyon jól néz ki, de nagyon elvont, negatív és pozitív egyszerre. a Sötétből és depresszióból táplálkozik, de mindig kiegyensúlyozott, és nyomottan jókedvű.
2015. aug. 3. 10:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Én éltem együtt egy depressziós emberrel. A nevetés, humor védelmi mechanizmus volt nála, rengeteget nevettünk. Minél rosszabb szituban volt, annál viccesebb dolgokat talált ki önsegítés céljából. Ritka szórakoztató szellemi társ volt. A depresszió és a nevetés nem függetlenek egymástól.

Amiről te beszélsz, nem depresszió, csak más vérmérséklet. Egyébként szerintem nem szexi.

2015. aug. 3. 10:30
 14/17 anonim ***** válasza:
96%

Nekem egyáltalán nem szexi, ha valaki depressziós, se az, ha "hideg" és "kőkemény lelkű", ez utóbbi inkább taszító számomra.

A 7. hozzászóló pedig nem "sztereotípiákkal" jött neked, hanem arra igyekezett rávilágítani, hogy te a saját szájízed szerint teljesen átértelmezted a depresszió szó valós jelentését.

2015. aug. 3. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Egy tenyleg depresszios embert borzalmasan nehez elviselni nap, mint nap(mar, ha tenyleg az). Ebben semmi vonzo sincs,ez csak azert irod mert tetszik a tesod baratnoje, es szeretnel hozza hasonlot talalni.
2015. aug. 3. 11:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne írj baromságokat, és ne keverd a kifejezéseket, amit te írsz, az nem depresszió. Egyébként nem vonzó számomra, ha valaki depressziós, van ilyen a családban, anyám (ráadásul mással is kombinálva), piszok nehéz, kösz, egy is sok, és irtóra megviseli a közvetlen környezetet, én menekülőfélben vagyok.

De amit te jellemzésként leírtál, nem, olyannal sem lennék, számomra nem vonzó egy hideg, nevetni nem szerető, (túlságosan) komoly férfi, apám ilyen, mondjuk így könnyebben elviseli anyám depresszióval kombinált pszichés betegségét, de számomra túl rideg, túl zárkózott, nekem más vérmérsékletű társ kell, spontánabb, lazább, lendületesebb.

2015. aug. 3. 11:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem szexi, inkább savanyúuborka a leírásod alapján. Egy depresszió sosem szexi, hanem komoyl probléma.

Akkor vedd a nyakadba, ha nincs semmi gondod és direkt szeretnél problémákat. Jó szórakozást!

2015. aug. 3. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!