Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek szexi ha egy fiú depressziós?
Nem, ez zárkózott, befelé forduló személyiség, amit te leírsz, NEM DEPRESSZIÓ!!!
Amit kimásoltam, az nem a sztereotípia, hanem a tünetek, amiket te "szexinek" látsz.
7-es voltam.
Én éltem együtt egy depressziós emberrel. A nevetés, humor védelmi mechanizmus volt nála, rengeteget nevettünk. Minél rosszabb szituban volt, annál viccesebb dolgokat talált ki önsegítés céljából. Ritka szórakoztató szellemi társ volt. A depresszió és a nevetés nem függetlenek egymástól.
Amiről te beszélsz, nem depresszió, csak más vérmérséklet. Egyébként szerintem nem szexi.
Nekem egyáltalán nem szexi, ha valaki depressziós, se az, ha "hideg" és "kőkemény lelkű", ez utóbbi inkább taszító számomra.
A 7. hozzászóló pedig nem "sztereotípiákkal" jött neked, hanem arra igyekezett rávilágítani, hogy te a saját szájízed szerint teljesen átértelmezted a depresszió szó valós jelentését.
Kérdező, ne írj baromságokat, és ne keverd a kifejezéseket, amit te írsz, az nem depresszió. Egyébként nem vonzó számomra, ha valaki depressziós, van ilyen a családban, anyám (ráadásul mással is kombinálva), piszok nehéz, kösz, egy is sok, és irtóra megviseli a közvetlen környezetet, én menekülőfélben vagyok.
De amit te jellemzésként leírtál, nem, olyannal sem lennék, számomra nem vonzó egy hideg, nevetni nem szerető, (túlságosan) komoly férfi, apám ilyen, mondjuk így könnyebben elviseli anyám depresszióval kombinált pszichés betegségét, de számomra túl rideg, túl zárkózott, nekem más vérmérsékletű társ kell, spontánabb, lazább, lendületesebb.
Nem szexi, inkább savanyúuborka a leírásod alapján. Egy depresszió sosem szexi, hanem komoyl probléma.
Akkor vedd a nyakadba, ha nincs semmi gondod és direkt szeretnél problémákat. Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!