Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Miért a mű nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért a mű nőket választjátok, ha azt mondjátok, hogy a természetes szépség a jó?

Figyelt kérdés

Adott 2 nő, tegyük fel 22 évesek:

1, Hosszú természetes szőke haja van, nem sminkeli magát mégis szép a bőre,nincs rajta bőrhiba(!), világos a bőrszíne, nyáron kicsit barnul. Az alakja vékony, mégis formás.

2, Folyton szoláriumba jár így barna a bőre, agyon sminkeli az egész fejét, még a száját is megnagyobbíttatta, nagyok a mellei (vagy azok is mű mellek), vaskos a combja, nagy a feneke.

Melyiket választanátok? Ha most azt írjátok,hogy a az 1.-t akkor a valóságban miért választanátok a 2.-at?

Igen, én vagyok az első és mostanában 2 közeli fiú ismerősöm is a 2. lánnyal akar összejönni. Párkapcsolatra és nem csak szexre!

Ne mondjátok, hogy a személyiségemmel van a baj, mert engem pont hogy akkor kedvelnek meg jobban a fiúk, ha jobban megismernek és nem elsőre. Ezután akarnak csak velem párkapcsolatot. Kivéve, ha van a közelemben egy ilyen kicicomázott mű nő, mert akkor inkább őt választják. Ilyenkor az sem érdekli őket, ha a szolis cica hisztis, nem főz, vagy megcsalta már a régi barátját...

Ezen a példán kívül is folyamatosan azt veszem észre, hogy az 2-es típusú lányoknak folyamatosan udvarolnak a fiúk, minden rossz tulajdonságot elnéznek nekik. A 2-es típusúakat pedig csak alig páran veszik észre és bizonyítaniuk kell, hogy milyen jó a személyiségük.

2015. júl. 30. 20:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

ebben nem értünk egyet

ha jobban megnézed láthatod,hogy kissé kiment a száj "vonálából" a rúzs,azért gondolod szájfénynek, mert természetes hatást kelt a rúzs színe (egyébként ezt nevezik nude rúzsnak)

és nem ez a baj Veled,hanem más

2015. júl. 30. 22:40
 22/28 anonim ***** válasza:

"vonalából"

19es

2015. júl. 30. 22:41
 23/28 A kérdező kommentje:
a 21. válaszoló megértette a kérdésem lényegét. :DD
2015. júl. 31. 00:25
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

a 21. válaszoló (azaz én) direkt nem válaszolt

valaki már megfogalmazta a véleményem

figyelj,olvasd el kérlek a kérdésed és az alatta írt regényedet,de objektíven szemléld,Neked nem érződik át hogy az írója féltékenykedik és magát fényezi?

2015. júl. 31. 00:57
 25/28 anonim ***** válasza:
65%

Én nő vagyok, de nem tapasztaltam magam körül, hogy a férfiaknak olyan lányok kellenének, akiken minden mű. Nem éreztem magam hátrányban soha az ilyen lányokhoz képest. Szerintem ez inkább a környezettől függ amiben vagy. Minden nagyképűség nélkül egy szép arcú nőnek tartom magam, magas vagyok, és sokat teszek azért is, hogy szép alakom legyen. Sminkelni sminkelem magam, mert szeretem, de akkor sem feszengek ha smink nélkül kell kimennem az utcára. Mérnöki diplomám van, és az egyetemen is nagyon sok szép lányt láttam, de egyik sem volt mű..Meg kell találni az arany közép utat.Nem kell mű hajadnak, mű szempilládnak vagy bármi ilyesminek lennie, hogy vonzó tudj lenni. De meg kell tanulnod előhozni magadból a szexi nőt.Ugyanis a férfiakat a szemükkel fogod meg elöszőr..Ha kihozod a maximumot magadból, lesz egy biztos kiállásod, és kisugárzásod, és ez mellett még értelmes is vagy, nem hinném, hogy hátrányba kell érezned magad..

26/N

2015. júl. 31. 09:35
 26/28 anonim ***** válasza:
Én ezért hagytam el az országot, még nincs pénzem műttetni, nem tudok elhízni, pedig most is chipset eszek, nem csalom meg a párom, és tudok főzni. A magyar "fiúk" nem értékelték a jót, itt még igen, a párom igényes"ebb", nem szereti a dagadt nőket, és nem kellene neki olyan aki nem ismeri a házimunka fogalmát:D LEGALÁBBIS ezt mondja! Aztán ki tudja, igaz-e? :D
2015. okt. 30. 18:46
 27/28 anonim ***** válasza:
Azok lehet, hogy nem igazi hetero srácok. Lehet, hogy kompenzalnak. Téged egy normális hetero srác választana. Kérdés, hogy neked megfelelne-e.
2018. jún. 7. 12:45
 28/28 anonim ***** válasza:
Az hogy nincs borhiba attól lehet ronda feje.
2021. jún. 4. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!