Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Miért a mű nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért a mű nőket választjátok, ha azt mondjátok, hogy a természetes szépség a jó?

Figyelt kérdés

Adott 2 nő, tegyük fel 22 évesek:

1, Hosszú természetes szőke haja van, nem sminkeli magát mégis szép a bőre,nincs rajta bőrhiba(!), világos a bőrszíne, nyáron kicsit barnul. Az alakja vékony, mégis formás.

2, Folyton szoláriumba jár így barna a bőre, agyon sminkeli az egész fejét, még a száját is megnagyobbíttatta, nagyok a mellei (vagy azok is mű mellek), vaskos a combja, nagy a feneke.

Melyiket választanátok? Ha most azt írjátok,hogy a az 1.-t akkor a valóságban miért választanátok a 2.-at?

Igen, én vagyok az első és mostanában 2 közeli fiú ismerősöm is a 2. lánnyal akar összejönni. Párkapcsolatra és nem csak szexre!

Ne mondjátok, hogy a személyiségemmel van a baj, mert engem pont hogy akkor kedvelnek meg jobban a fiúk, ha jobban megismernek és nem elsőre. Ezután akarnak csak velem párkapcsolatot. Kivéve, ha van a közelemben egy ilyen kicicomázott mű nő, mert akkor inkább őt választják. Ilyenkor az sem érdekli őket, ha a szolis cica hisztis, nem főz, vagy megcsalta már a régi barátját...

Ezen a példán kívül is folyamatosan azt veszem észre, hogy az 2-es típusú lányoknak folyamatosan udvarolnak a fiúk, minden rossz tulajdonságot elnéznek nekik. A 2-es típusúakat pedig csak alig páran veszik észre és bizonyítaniuk kell, hogy milyen jó a személyiségük.

2015. júl. 30. 20:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az tímea?:p
2015. júl. 30. 20:58
 12/28 anonim ***** válasza:
Jössz randizni?
2015. júl. 30. 21:11
 13/28 anonim ***** válasza:
Vicces, mert nekem tényleg sosem kellettek a műnők, volt, akinek a képét megmutattam egy nagyon jó lány ismerősömnek, aki örömmel vette tudomásul, hogy az illető leányzó egyszerű és természetes külsejű. A gond csak az, hogy tapasztalataim szerint a magukat nem sminkelő (vagy mondjuk úgy: "átlagos" külsejű) lányok is gyakran megközelíthetetlenek, néha beképzeltek, pedig ők is elmondják vagy ezerszer, hogy á, ők nem olyanok, és nekik átlagos, odafigyelő srác kell, aztán meg mégis a menő jópasik után csorgatják a nyálukat (tisztelet az igen kevés kivételnek). Nem akarom senki pártját fogni, de nem feltétlenül külső alapján kellene ítélkezni, és nem kellene kerek perec kijelenteni, hogy egy "szolis cica" csak ilyen vagy olyan lehet. Sok "átlagos külsejű" lányt tartottam már nagyon szépnek és vonzónak, meg is akartam velük ismerkedni, de valahogy rendszerint nem lett belőle semmi, általában csak fanyalogtak, hárítottak, hazudoztak, pedig nem vagyok se ronda, se bunkó. Hidd el, lennének olyanok, akik veletek is összejönnének, csak valószínűleg nagyrészt figyelemre sem méltatjátok őket, vagy kiszórjátok őket, mert mindegyikben találtok valami hibát, és rámondjátok, hogy "mit csináljak, ha nem tudok hozzá vonzódni", aztán meg loholtok a jópasik után. Azt már csak zárójelben tenném hozzá, hogy ha nem csalódtam volna annyit ezen az oldalon is az emberekben, és nem lennék túl öreg, akkor még meg is gondolnám, hogy beszélgessünk, de nem lenne semmi értelme, mert 99%, hogy te is kiszórnál. Most már a "nem műnőkkel" is úgy vagyok, hogy teljesen felesleges bármiféle kommunikáció velük is, mert ők sem sokkal különbek, mint a "műnők" (megint csak tisztelet az igen minimális számú kivételnek).
2015. júl. 30. 21:20
 14/28 TallandThin Boy ***** válasza:
Sosem választok mű nőt. Persze vannak, akik arra buknak, de azért sokan vagyunk akik nem.
2015. júl. 30. 21:24
 15/28 A kérdező kommentje:

#3 azért ezeken a tipikus mű csajokon látszik, hogy tele van sminkkel a fejük.

Én is izgató és vad vagyok, de én az ágyban. Ugyanez vonatkozik a kihívóságra is. ;) Miért hiszik a fiúk, hogy ilyeneket csak azok a lányok tudnak, akik ribisen öltöznek?? Dehogy vagyok féltékeny, egy jobb munkahelyről 2-es külsővel fel sem vennétek.

2015. júl. 30. 21:27
 16/28 A kérdező kommentje:
A választásról pedig annyit, hogy mindkét félnek kölcsönösen kell,hogy tetsszen a másik...
2015. júl. 30. 21:30
 17/28 A kérdező kommentje:
*munkahelyre
2015. júl. 30. 21:31
 18/28 A kérdező kommentje:
A sminkkel kapcsolatban pedig annyit, hogy mivel nincsenek bőrhibáim,szép a bőröm alapozó,púder egyszerűen fölösleges, nincs rá szükség. :) A szemem ritkán kihúzom, a rúzst pedig utálom, mert iszom egy kortyot és lekopik. :D Ráadásul a vénasszonyok is rúzsozzák magukat (talán ők a legjobban...), szóval az nem is fiatalos.
2015. júl. 30. 21:33
 19/28 anonim ***** válasza:

bocsánat,de ez nem fiatalos? :D

[link]

2015. júl. 30. 21:38
 20/28 A kérdező kommentje:

általánosságban mondtam a rúzsozásra,hogy nem fiatalos.

amúgy ez inkább szájfény lehet, nélküle is hasonlóan néz ki a száj.

nehogy már bennem legyen a hiba azért, mert én nem ettől érezném magam jobb nőnek. :DDDD

2015. júl. 30. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!