Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért a mű nőket választjátok, ha azt mondjátok, hogy a természetes szépség a jó?
Adott 2 nő, tegyük fel 22 évesek:
1, Hosszú természetes szőke haja van, nem sminkeli magát mégis szép a bőre,nincs rajta bőrhiba(!), világos a bőrszíne, nyáron kicsit barnul. Az alakja vékony, mégis formás.
2, Folyton szoláriumba jár így barna a bőre, agyon sminkeli az egész fejét, még a száját is megnagyobbíttatta, nagyok a mellei (vagy azok is mű mellek), vaskos a combja, nagy a feneke.
Melyiket választanátok? Ha most azt írjátok,hogy a az 1.-t akkor a valóságban miért választanátok a 2.-at?
Igen, én vagyok az első és mostanában 2 közeli fiú ismerősöm is a 2. lánnyal akar összejönni. Párkapcsolatra és nem csak szexre!
Ne mondjátok, hogy a személyiségemmel van a baj, mert engem pont hogy akkor kedvelnek meg jobban a fiúk, ha jobban megismernek és nem elsőre. Ezután akarnak csak velem párkapcsolatot. Kivéve, ha van a közelemben egy ilyen kicicomázott mű nő, mert akkor inkább őt választják. Ilyenkor az sem érdekli őket, ha a szolis cica hisztis, nem főz, vagy megcsalta már a régi barátját...
Ezen a példán kívül is folyamatosan azt veszem észre, hogy az 2-es típusú lányoknak folyamatosan udvarolnak a fiúk, minden rossz tulajdonságot elnéznek nekik. A 2-es típusúakat pedig csak alig páran veszik észre és bizonyítaniuk kell, hogy milyen jó a személyiségük.
#3 azért ezeken a tipikus mű csajokon látszik, hogy tele van sminkkel a fejük.
Én is izgató és vad vagyok, de én az ágyban. Ugyanez vonatkozik a kihívóságra is. ;) Miért hiszik a fiúk, hogy ilyeneket csak azok a lányok tudnak, akik ribisen öltöznek?? Dehogy vagyok féltékeny, egy jobb munkahelyről 2-es külsővel fel sem vennétek.
bocsánat,de ez nem fiatalos? :D
általánosságban mondtam a rúzsozásra,hogy nem fiatalos.
amúgy ez inkább szájfény lehet, nélküle is hasonlóan néz ki a száj.
nehogy már bennem legyen a hiba azért, mert én nem ettől érezném magam jobb nőnek. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!