Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek már egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek már egy kapcsolat elején (vagy az ismerkedési fázisban) nyitottabb, beszédesebb, érdekesebb?

Figyelt kérdés

Nagyon csöndes, zárkózott személyiség vagyok, főleg ha új emberekkel találkozom. Tehát ha elkezdek ismerkedni, randizni valakivel, ő ezt az oldalamat látja, és én elég lassan "engedek ki" annyira, hogy bátrabb legyek, többet és szabadabban beszéljek, határozottabb legyek... Ez a legtöbb férfinak szerintem nem jön be, ha harapófogóval kell mindent kiszedni egy nőből :D

Idővel ugyan felengedek és szórakoztatóbb társaság vagyok, de többnyire ez már késő. Most is úgy tűnik, hogy egy szépen alakuló kapcsolatomnak lett vége (mondjuk kapcsolatnak nem is hívnám még), csak mert eddig olyan csöndes, nemigazán beszédes voltam, és most kezdtem el azt érezni, hogy egyre nyitottabb lennék, de vége lett a dolognak még mielőtt ezt az énemet is megismerte volna az illető... :(

Baráti körben egyébként nem vagyok ilyen, de ha már ismeretlenek is vannak a társaságban akkor zavarban vagyok, visszahúzódó és csöndes.

Hogyan lehetne ezen változtatni, hogy a későbbieknek ez ne befolyásolja negatívan a kapcsolataimat?

24/L

2015. júl. 29. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia ! :) Nagyon sok dolgot tudnek mondani, de ahhoz tudnom kell, mi az alap problema. Miert vagy vissza húzodó ? Nem vagy megelégedve a külsőddel ? A szüleidnek nagyok voltak az elvárásai feledé ? Valaki nagyon megbantott amit nem tudtal kiheverni ?
2015. júl. 29. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem minél többet találkozol valakivel annál könnyebb lesz.

Honnan vagy ? Van kedved beszélgetni ?

26f

2015. júl. 29. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!